OMSI – De Omnibus Simulator

OMSI - De Omnibus Simulator zet de speler achter het stuur van een bus in West-Berlijn in de late jaren '80. In de rol van de buschauffeur het regelen detail nagebootst MAN dubbeldekker Berlin buslijn 92 in de wijk Spandau.

Omnibus Simulator OMSI downloaden voor de fans van het verkeer simulaties

OMSI - De Omnibus Simulator Bus simulatie en virtuele reis door de tijd in een. In opmerkelijk realistische 3D-replica's van de dubbeldekker bussen SD200 en SD202 rit langs de busroute 92 langs de historische bus in Spandau langs de muur en de historisch correcte stad canyons van Berlijn. De bussen in de bus Simulator OMSI downloaden herinneren de originele modellen in termen van bereik en rijeigenschappen. De aandacht voor detail gemodelleerd drijfwerkbesturing, de fysieke simulatie van het persluchtsysteem en de volledig functionele IBIS (Integrated boordinformatiesysteem) en soundscape uitvoerig creëerde een hoog realiteitsgehalte.

Omnibus Simulator OMSI Download

Onderhoudend coaches in Berlijn

De 3D-wereld buiten de bus bracht de Omnibus Simulator OMSI Download om virtuele leven. De dichte verkeer van West-Berlijn, vier selecteerbare perspectieven en vele andere objecten met animatie voorzien onderhoudend busritten. Een ingebouwde map editor en realistische dag, weer 's nachts en effecten completeren de bus simulatie.

Op de weg in dubbeldekker van het openbaar vervoer in Berlijn

de speler is actief in het verkeer simulatie als een bestuurder van een MAN dubbeldekker bus het openbaar vervoer in Berlijn. Berlijn Kenner: stuurt de regel zijn volgens de fabrikant 92/137 en de poot 92E tussen Falkensee / Freud wegen en autosnelwegen Stadtgrenze / Hahneberg, 5 / 5E / 5N / 130 / N30 tussen Nervenklinik en metro rusten leven en een deel van 13N / N33 tussen de laatste stopt stadsgrenzen / Hahneberg en metrostation Rathaus Spandau Heerstraße.

Omnibus Simulator OMSI downloaden tijdreizen

De Omnibus Simulator bevat een kaart en track editor

De bus simulatie beperkt zich niet alleen op het rijden. Zelfs de kaartverkoop is getrouw gesimuleerd. Een kaart en de track editor geeft creatieve gebruikers de mogelijkheid om om uw eigen kaarten en de lijnen van de verlenging te creëren voor OMSI en maak. Hier, de speciale reeks van landbouwer toegekend op basis van een goed uitgeruste object database en kunnen nieuwe objecten in de aanval te nemen. Zo is bijvoorbeeld de eigen bus modellen in het spel import. Er is zelfs een officiële OMSI forum uitwisseling waarin spelers hun ervaringen en publiceren of downloaden gecreëerd bussen en kaarten. Verdere simulaties zijn beschikbaar in onze software catalogus gratis te downloaden. Real rijplezier voor de bus vrienden OMSI - De Omnibus Simulator kan worden geslagen met een realistische race-ervaring, niet alleen het hart van de bus fans hoger. de liefdevol ontworpen bus simulatie kan de wereld van West-Berlijn tegelijkertijd digitaal te doen herleven kort voor de val van de Berlijnse Muur en neemt de kijker mee op een reis naar de jaren '80. Prijzenswaardig zijn gedetailleerde replica's van de voertuigen en het verkeer milieu heel realistisch met de tijd van de dag te veranderen verkeersdichtheid en dag / nacht cycli.

map