rare vent

De Romme Download brengt de populaire gelijknamige Kaartspel Rummy in digitale vorm op de computer thuis. Als je zijn vaardigheden hier te meten op het virtuele spel tafel met een PC tegenstanders, geen mens partner nodig.

Romme Download: Het populaire kaartspel en op de PC

Rummy is een kaartspel voor twee tot zes personen, die in dit land meestal wordt gespeeld met twee pakjes Franse cards tot 52 kaarten, elk met drie jokers. In totaal 110 kaarten in het spel. taak van de speler is om je eigen vel te regelen post toegezonden en combineer. Wie kan alle kaarten eerste te leggen, als winnaar. Elke speler in eerste instantie krijgt dertien kaarten, de dealer veertien. Alle overgebleven kaarten gezicht naar beneden land als een schok of Talon in het midden van de tafel.

Rummy downloaden

vorm combinaties van tenminste drie kaarten

De speler probeert om zoveel mogelijk combinaties van ten minste drie kaarten tot stand op het spel van de kaarten te brengen. deze omvatten Groepen van drie of vier peer-kaarten in verschillende kleuren, Bijvoorbeeld, drie vrouwen en vier achten evenals rijen van drie of meer opeenvolgende kaarten van dezelfde kleur als schoppen 10 schoppen boer, vrouw van schoppen en koning van schoppen. Ook via ace tijd dergelijke rijen zijn toegestaan, bijvoorbeeld ace harten, hart 2, hart. 3

The Joker vervangt een kaart

De groepen en rijen kunnen ook middels jokers vorm, waarbij Een joker kan iedere kaart vervangen. Echter, de Joker niet in de meerderheid. De speler moet dan ook uitleggen een enkele kaart met twee wild cards. Daarentegen in een reeks van ten minste vier kaarten twee jokers kunnen na elkaar plaatsvinden.

Het scoren van Rummy

Om het punt waarden van elke kaart: Het gezicht van de koning, koningin en Jack zijn elk tien punten en de kaarten 2-10 van hun ogen. De ace brengt elf punten in het klassement, in het kielzog ace-2-3, maar slechts één punt. Een joker wordt beschouwd als de eerste kennisgeving dan die kaart die het vervangt. In de eindafrekening, maar hij is een van de twintig punten. Wie is er op de trein, neemt ofwel de open ingediend door zijn voorganger kaart of de top naar beneden kaart van de stapel. Daarna mag hij kaarten te melden en stoppen met de trein, door afdanking van elke kaart open op de vloer.

Minstens 30 punten moet ten Rummy op de tafel

Wanneer voor het eerst ingezet, moet de speler met minstens 30 punten te brengen op de tafel. Wie interpreteert voorbeeld, Jack of Diamonds, diamanten en diamanten Lady King, heeft precies bereikt deze limiet. Daarna is er geen punten limiet van die speler en kan hij meer investeren om reeds ontworpen kaarten gelijke kaarten. Met een joker kan hij altijd vervangen ontbrekende kaarten in een rij of groep. Als een speler de kaart, die de joker vertegenwoordigt, kan hij ze ruilen voor ontworpen Joker. Dit geldt echter alleen als hij zelf al heeft ontworpen kaarten. Andere kaartspellen zijn beschikbaar als gratis download in onze software aanbieden.

Selecteer het aantal kaarten en achtergrondkleur

Per optie wordt bepaald op Rummy indien kan worden ontworpen op basis van 30 of 40 punten. Bovendien, de spelers hier invloed op het aantal kaarten die worden uitgedeeld aan elke speler aan het begin van de wedstrijd. De achtergrondkleur van de speeltafel het is gedefinieerd op Rummy volgens zijn eigen smaak.

Romme Download Opties

Leuk voor de snelle Rummy spel in tussen Het kaartspel Rummy heeft slechts een eenvoudige graphics en bedenkt zijn genre zeker niet nieuw. de Rummy downloaden maar biedt ten minste één voldoende plezier voor een snelle spel tussen.

Beperkingen van Romme

In het proces, kan de laatste kaart niet worden geïnterpreteerd.

map