De Stronghold Collection

de Stronghold Download geplaatste spelers in de wereld van koningen, ridders, schildknapen en jonkvrouwen. In een full-blown strategie game wereld, spelers ofwel zorgen voor de bouw en de economie of om veldslagen en campagnes tegen rivaliserende koninkrijken.

Stronghold Downloaden als middeleeuwse real-time strategy

Steen voor steen, zal het kasteel snel klaar zijn. In de Middeleeuwen allerlei economische, politieke en militaire aangelegenheden waren al op de agenda van het leiderschap van het land. Geneigd Fans van het digitaal middeleeuwse beslissen zoals reeds vermeld de strategie spel, of de cursus in plaats van economische of militaire aard moet zijn. Zo zijn aanval en verdediging, maar bijvoorbeeld ook de uitbreiding van het land, feesten en nog veel meer op de agenda.

In de download gebied versies van elk deel van de Stronghold series gevonden demo. Als alternatief valt dat gelijk is aan het complete pakket en krijgt voor nog geen tien euro Stronghold, Stronghold 2, Stronghold Legends Stronghold Crusader Extreme licentie huis. Voor vrienden van de strategische simulaties van vervlogen tijden voor een echte traktatie met een lange spel. Hetzelfde geldt voor de free-to-play uitloper Stronghold Kingdoms.

Stronghold Download

map