Gratis Freecell Solitaire

Gratis Freecell Solitaire

de Freecell Download gepromoot vier gratis van internet gehaald bij de onderhoudende kaartspel solitaire op de Windows machine. In aanvulling op de klassieke Freecell Ik heb een aantal spannende games in EightOff, FreeCell twee dekken en stalactieten op de kaart speler.

Vier spelmodi zorgen voor variatie in Freecell Download

Voor een lange tijd leidde Freecell vanwege de solitaire-achtige functies in de schaduw naast zijn grote broer. Maar in ieder geval, omdat het deel uitmaakt van Windows 95 werd, steeg het niveau van bewustzijn – evenals de punten op zijn populariteit. Geen wonder: de een kon Freecell gratis spelen en aan de andere kant is het te wijten aan de eenvoudige regels van het spel een leuk tijdverdrijf. Deze download het kaartspel brengt de volgende vier spelvarianten:

  • Classic FreeCell
  • EightOff
  • FreeCell twee dekken
  • stalactieten

Om alle in-game pakket solitaire variaties, de verwachte duur van de moeilijkheidsgraad, het vaardigheidsniveau en de kansen zijn aangegeven. Zo kan de speler kiezen van tevoren of hij liever kiest voor een lichtere variant op te lossen, of dat hij durft te benaderen om een ​​bijzonder lastige Patience. Het dek ondersteunt de speler met een aantal willekeurige achtergrondafbeeldingen en een eenvoudige undo-functie bij het oplossen van het geduld. De freeware legde elk van de vier spelmodi in een Engels-help-systeem, de regels van kaartspellen. Het doel blijft hetzelfde voor iedereen, echter: De kaarten moeten in de juiste volgorde worden geplaatst volgens de regel van de varianten. Wie legt vooruit kaarten of neemt om meestal eindigen met een "gezuurde" geduld beloond

Freecell DownloadFreecell downloaden met alle populaire solitaire variaties (Foto: TreeCardGames / Redactie)

Kaartspel met regelbare snelheid & ongedaan Move

Extra / Opties van de spelers in Freecell Solitaire beslist of de onderste statusbalk en de bovenste bar met score en tijd om voortdurend zichtbaar zijn. Hier kunt u ook alle geluiden uit te schakelen en het niveau van de animatie en de kaarten snelheid. Op deze manier kan de gamer bepaalt zelf of hij wil heel comfortabel om te spelen zonder tijdsdruk FreeCell, of dat hij is het testen op snelheid.

Zoals reeds aangegeven, kan met het commando Game / Undo Move elk moment individu beweegt zich terug te trekken. Ook handig is de ingebouwde in Freecell downloaden AutoPlay-functie. Dit maakt automatisch alle kaarten, die kan worden verplaatst volgens de regels, de geassocieerde stapel. Wees vooral gunstig AutoPlay bewijst vooral aan het einde van een solitaire spel om jezelf te redden onnodig werk, terwijl het leggen van de kaarten.

Freecell Download OptiesDe functie AutoPlay maakt automatisch alle kaarten op de juiste stack. (Foto: TreeCardGames / Redactie)

Freecell Solitaire met dierlijke en kleurrijke ontwerpen

Niet alleen de keuze uit vier verschillende spelvarianten aan de FreeCell download voor afwisseling zorgen. De mogelijkheid van het veranderen van het ontwerp van de kaart rug, brengt een beetje leven in het geheel. Dus de Patience vriend onder Vormgeving / Select Card Terug onder andere de keuze van de monochrome ruggen zoals de klassieke rood of blauw.

Freecell Download kaart rugHet ontwerp van de kaart rug kan worden veranderd. (Foto: TreeCardGames / Redactie)

Natuurlijk zijn slimmer motieven met zonnebloem, tropische vissen, bergen, katten en honden. De achtergrond kan ook worden aangepast aan uw eigen smaak onder Vormgeving / Select Achtergrond. De keuze hier varieert van klassiek spel tafel voor een romantische achtergrond met hartjes tot een natuurlijk beeld.

Beoordeling van de redactie

Gratis Freecell Solitaire Download Editor's Rating

map