Gardenscapes – Nieuwe Acres

Gardenscapes – Nieuwe Acres

Tuinieren is leuk – maar niet iedereen is nu in staat om een ​​eigen groene patch van vol met kleurrijke bloemen genieten. Er is nu kleurrijke aan de telefoon. In Puzzle Game Gardenscapes -Nieuwe Acres Download iedereen kan zijn eigen droom tuin te creëren.

Gardenscapes - Nieuwe Acres DownloadButler Austin is dat je altijd met woorden en daden. (Foto: Playrix)

Fresh Meadows in Gardenscapes – New Acres Download

Games fabrikanten Playrix games gemaakt met de puzzel versie van de verborgen object spel Gardenscapes een leuke casual game. maar wie een eenvoudige match 3 puzzel verkeerd verwacht. Omdat bij het downloaden Gardenscapes – Nieuwe Acres of opportunity tuinman is ook de tuinarchitect. Maar first things first:

In het begin van het spel vind je jezelf in een stad weer – vol straten, mensen en verkeer – maar, echt, weinig groene ruimte. Gelukkig, fladdert een brief in de grote hoogte dorpshuizen Austin, de butler van een oudoom kondigt aan dat het een landgoed heeft geërfd, met inbegrip van een grote tuin, nu te bestellen en te onderhouden geldig. Eenmaal daar, de zaak is duidelijk: De tuin opnieuw moet worden vernieuwd. En dit is als volgt: In kleine puzzels ten minste drie appels, peren, bloemen of bladeren in een rij moet worden geplaatst om ze te verwijderen. Er zijn sterren, die kan worden ingesteld nieuwe elementen daarna in de tuin.

Stars bewaard en gerestaureerd de tuin

Met meer dan drie dezelfde combinaties spelers bonuselementen ontvangt zoals vuurwerk of kleine bommen die worden gebruikt om verdere opheldering. Dus de tuin kan snel opruimen. En wie oefent geduld en kan de Rainbow meter laden, kende een kleurrijke wonderen.
Maar zelfs onder het gras schuilt zelfs een heleboel: Sommige levels zijn begroeid met gras lagen, waaronder oude tuinkabouters naar buiten komen. Deze moeten blootstellen door meer fruit en bloemen worden gecombineerd.

  Beat bal

New clearing Acres te downloaden met bonus elementen - GardenscapesPower-ups u helpen met het opruimen van de puzzel box. (Foto: Playrix)

De buurt helpt

Is het eerste gebied hersteld, gaat het ook af met een ander stuk van de tuin. De speler gaat altijd gepaard met een vrolijke hond die hem gelukkig houdt. En ook met vrienden kunt spelen – zorg ervoor dat de ingebouwde sociale netwerk en Gardenscapes – New Acres Community – dus kan huistuinlieden verenigen met zijn buren en elkaar steunen.

Over het algemeen, het spel is gratis, kan zijn voor de PC, maar niet direct te downloaden – maar spelen op Facebook. Naar keuze, maar het kan ook gratis als Gardenscapes – Plaats New Acres app op Android of iOS-smartphone. Of u kunt toevlucht nemen tot de vrije BlueStacks App Player te downloaden die ook Android-apps kan draaien op de PC. Als u eigenaar bent van een Mac, maar kan nu eigenlijk het spel downloaden. De overeenkomstige downloaden we hier met elkaar verbonden.

Spelers hebben de mogelijkheid om items met echt geld te kopen om nog meer te beleven. De eerste levels zijn zeer verslaan tijdje, maar op het niveau van 25 het ooit kan erg lastig.

Ambitieuze spelers maakt het extra mentale werk veilig plezier dat casual gamers kan echter ook frustrerend tijden. Nog steeds van overtuigd Playrix in Gardenscapes – New Acres te downloaden met een innovatief concept in combinatie van bekende game-elementen. En zo nu en dan ingebracht geval dat de speler blijft heerlijk blij.

Andere spannende games gratis te downloaden hebben we in onze download catalogus opgenomen. En wie wil weten wat Butler Austin maakt in prive, kan een kijkje nemen op de Capes Thuis App gooien hebben.

  Rule the Rail
map