RollerCoaster Tycoon Wereld

met de RollerCoaster Tycoon Wereld Download de langverwachte opvolger van de populaire RCT-serie komt op de thuis-pc. Gebruiker slip terug in de rol van een park manager die hun eigen wilde achtbanen en spannende attracties ontwikkeld om haar bezoekers verrassen. De simulatie brengt een indrukwekkende 3D-graphics en fascinerende instrumenten.

RollerCoaster Tycoon Wereld te downloaden voor het themapark fans

Ruim tien jaar geleden, de publicatie van de RCT debuteert. Na Atari meerdere malen veranderd, de ontwikkeling studio voor het vierde deel, het is aangevuld met de Nvizzio Creations. des te hoger zijn nu de verwachtingen van de game-ontwikkeling - In de aanloop-uitgevers hebben een aantal reviews geleden. Eén ding is duidelijk: Met het debuut, is het nauwelijks te vergelijken. Dompelt de speler in een ultra-modern themapark simulatie die hem bijna alle vrijheid om attracties te bouwen bij de hand geeft. Dan is er de echt succesvolle 3D-omgeving en de aansluiting op social media, die zelfs mogelijk maakt gezamenlijke projecten met vrienden.

RollerCoaster Tycoon Wereld Download

Het rijplezier zal ook niet missen: Dus men moet ook zijn eigen creaties zelf te testen, natuurlijk, - en waar men ziet er beter uit dan in de eerste auto?!

RollerCoaster Tycoon Wereld maakt creatieve rollercoaster spoorwegbouw

RCT fans zullen nauwelijks herkennen van het spel, in het bijzonder met betrekking tot de toolbox. De redactie en gereedschappen zijn zo ontworpen dat de gamer bijna geen grenzen zijn ingesteld. Het begint bij het vrije object plaatsing overstijgt de vele paden die kan worden gebogen en gemaakt in elke maat / vorm tot de 3D sporenvenster. Gebruikers bouwen de coolste achtbanen in een 3D-weergave in een nieuw-spline gebaseerde editor. Ook het hele terrein van het park kan worden vervormd in de simulatie, kan water worden toegepast, attracties en winkels zijn volledig zweven. Zelfs de bezoekers en alle achtergrond objecten kunnen in RCT World at wil om te scheppen.

Simulatie is consequent detail

Het detail liefde die begint met de oprichting van het park, loopt door het gehele RollerCoaster Tycoon Wereld download. Deze simulatie was echt doordacht. De gebruiker ontvangt tevens uitgebreide tools voor het beheer van het park, nadat alle bezoekers tevreden zal zijn, en de roebel roll. Dus een goed financieel overzicht en veelzijdige diensten voor bijvoorbeeld Reinigen of medische aspecten verschaft. Daarnaast kan de gebruiker de gedachten van de bezoekers zien en krijg tips.

RollerCoaster Tycoon Wereld Download Details

spelmodi & sociale samenhang met RCT Wereld

Daarnaast spelen met verschillende spelmodi voor afwisseling. Sandbox-modus kan de gebruiker volledige vrijheid in scenario of campagne kan quests en verschillende taken te vervullen. Verder kan men de run van het spel in RollerCoaster Tycoon Wereld zelf beïnvloeden en maken dynamisch door het ontwikkelen van thema's zones of thema-attracties.

Geslaagd is ook het sociale aspect van de nieuwe RCT deel. Spelers kunnen zien op sociale netwerken waar hun vrienden zijn precies wat hun nieuwste attracties, etc. Daarnaast kunt u het park van vrienden te bezoeken en met ze chatten.

map
Adblock
detector