de Bouw Simulator 2017 Download aangedreven vrienden van simulatie games met een zeer realistische simulatie van de bouw. Wie praktisch fungeren als eigenaar en zelfs gebouw zou trekken, kan de nieuwe versie van de populaire gebouw simulatie serveren authentieke machines en controle en uiteindelijk de grootste vastgoed tycoon in de stad.

Bouw Simulator 2017 Download met 36 originele werken Voertuigen

Bouw Simulator 2017 onder de titel "Bouw Simulator 2" of "Bouw Simulator 2" Beschikbaar voor Android en iOS-apparaten. De speler richtte zijn eigen bouwbedrijf en beschikt over een vloot van 36 originele licentie bouwvoertuigen beschikbaar. Deze variëren van de fabrikanten Caterpillar, Liebherr en Palfinger Bell, Still en Atlas. Net als zijn voorganger kan de virtuele bouwvakkers al het werk die zich op de bouwplaats zelf, zoals baggeren doen. Kranen controle, het laden van bouwmaterialen, beton storten of asfaltwegen.

Bouw Simulator 2017 DownloadBouw Simulator 2017 Download met originele licentie voertuigen van Cat, Liebherr, Palfinger & Co (Foto: weltenbauer / Redactie)

Locatie voor de bouw Simulator 2 is de stad van West Side Plains in de Verenigde Staten. In vergelijking met de vorige versie van de aanleg van wegen en het herstel van noodlijdende wegen en onderhoudend opdrachten met de bijpassende bouwvoertuigen die is toegevoegd.

Bouw Simulator 2017 met lucratieve gebouw

De speler neemt in de bouw Simulator 2017 meer lucratieve bouwcontracten verdiende ervaringspunten en investeren ze in individuele vaardigheden. Het verdiende geld wordt uiteraard meteen gestrekt in de uitbreiding van hun eigen bedrijf uit te breiden naar nieuwe regio's en de bouw vloot te verhogen. Meer dan 60 uitdagende uitvoering van werken 2017 te downloaden in te vullen na de bouw simulator.

Deze variëren van de reconstructie van een spoorbrug tot aan de bouw van nieuwe huizen en industriële gebouwen en het vervoer van goederen en machines. Ook de bouw van nieuwe appartementsgebouwen, het repareren van kanalen en andere werken zijn te wachten op de hardwerkende aannemer. Hij omgaat met contracten en ventures steeds complexere werken aan opdrachten openstellen voor nieuwe land te krijgen.

Bouw Simulator 2017 Download RoadBouw Simulator 2017 nu met taken in de wegenbouw en het herstel van vervallen wegen (Foto: weltenbauer)

Koop of voertuigen en bouwmachines ofwel huur

Voor kenners van de originele bouwmachines en apparatuur beschikbaar zijn. Zo rijdt hij een bulldozer D8T, een backhoe loader 430F2 of een dump truck 745C Cat. En de PK 27002 SH kraan van Palfinger, de 81K torenkraan en de LTM 1300 mobiele kraan van Liebherr, de wiellader L310 ATLAS en B45E dump trucks Bell Equipment een waardevolle service aan de virtuele website. Indien de aannemer geen geld voor grote aankopen, kan Voertuigen en Construction Equipment nu ook huren.