De Sims 3 voor Android

Met De Sims 3 Android een van de meest succesvolle games aller tijden voor tablet en smartphones beschikbaar is. In de virtuele wereld van The Sims, kun je vrienden maken, verliefd head over heels of liggen een briljante carrière. Bouw huizen en lijn het naar uw wens. Maak kennis met de behoeften van uw Sims en draai 73 doelen en wensen voor gratis. Van niveau naar de wereld van de Sims niveau zal hier meer divers: Ontdek nieuwe gebouwen, plaatsen of objecten.

De Sims 3 Android en offline speelbaar

Het grote voordeel van het spel is dat je kunt 3 voor Android ook offline spelen The Sims. Dus het is geen internetverbinding nodig dan ooit in The Sims Freeplay. Naast de mogelijkheid om meerdere acties in een wachtrij en dus pak durchzuplanen een hele Sims-dag, maar dit is het enige voordeel dat The Sims 3 biedt. Tal van functies, die bekend zijn uit de gratis versie of de computer game series, het missen in deze Sims spin-off.

De Sims 3 Android

Verkleinde versie van de Sims

In vergelijking met andere games van de serie, de app mist veel functies. Zo kan de Sims een gezin niet beginnen of een baby. De selectie van woninginrichting, banen en recreatieve activiteiten is aanzienlijk verkleind. Een andere tekortkoming van de Sims 3 app die het grotendeels is van belang voor het verloop van het spel, als je je Sim verlegen of als een partij muis configureren. By the way: partijen bestaan ​​niet in De Sims 3 voor Android ook.

Classic zonder klasse

In aanvulling op de opvallende beperkingen in de functionaliteit van drie Android het spel is bij The Sims anders meer op de achtergrond: laadtijden Long tijdens een bezoek aan de naburige huizen, de zoom kan niet worden intuïtief bediend met twee vingers, maar alleen door schaal, en een vervelende achtergrondmuziek in een lus zorg in plaats van frustratie voor een ontspannen afleiding.

map