Heroes Farm Saga

In Heroes Farm Saga groeit de dikste vruchten en beschermt 'Happy World Farms' voor de wasberen Walgelijk. In het vrije spel van de makers van Candy Crush Saga honderden interessante niveaus wachten op doorgewinterde spelers van de puzzel.

Gezonde opvolger van Candy Crush Saga

Reeds met de populaire Candy puzzel Candy Crush Saga Games Fabrikant King.com landde een echte game hit. De tekenen zijn goed dat dit is ook mogelijk met de gezonde plantaardige opvolger, want hij is zijn voorganger in alle opzichten. De graphics zijn zo complex en heerlijk ontworpen en Knobel factor kan meer dan uitstekend. Wie Candy Crush Saga al was gevallen, zal love this game.

Farm Heroes Saga Download

Heroes Farm Saga Download laat gaan de sassy groenten

Als dat het bestellen van zoetigheden bij Candy Crush Saga is te ongezond en hoog in calorieën, kan je na het Farm Heroes Saga Download kijk uit naar een reis naar het rijk aan vitaminen. Gezonde groenten en fruit spelen de hoofdrol in deze tuin paradijs. Toch is het spel principe nauwelijks iets is veranderd: Het doel van elk level is om rijen van groenten en fruit ten minste drie wedstrijden te vormen. De uitdaging is om dit met zo weinig speling treinen laten geschieden. Alleen op deze manier kan de tegenstander in dit spel, wasbeer Walgelijk, weggehouden van de bedden en uiteindelijk worden uitgezet.

De plantaardige oogst vereist hersenen

Naarmate de game mechanics voor de Heroes Farm Saga downloaden onmiddellijk wordt begrepen, kunt u direct aan de slag. Verveling je moet, ondanks de eenvoudige regels geen zorgen. Integendeel. De moeilijkheidsgraad stijgt met elk niveau -en het keert honderden. Er zijn ook twee andere lastige aspecten: ten eerste, het aantal bewegingen is beperkt en aan de andere kant heeft een specifieke eis worden voldaan om te gaan door middel van een niveau met succes. Meestal lijkt de eis dat een bepaald aantal moeten worden verzameld, bijvoorbeeld, wortelen, appels en aardbeien. Tussen de fruit-groentemix verschijnen opnieuw en opnieuw op de zon, regendruppels en kuikens. Deze kunnen ook een deel van de taak. Vanwege de constante verandering van de taken van het spel is zeer complex en gevarieerd. Niet te vergeten dat in elke ronde het veld kijkt terug volledig veranderd.

Farm Heroes Saga Download Level

Bonuspunten oogst en het gebruik plantaardige Extras

Wie op zoek is niet alleen de voltooiing van het niveau, maar de hoogste score die moet op verschillende manieren verzamelen extra punten na de gratis download van Farm Heroes Saga. Clever plantaardige Puzzlern bedrijf succesvol kan zijn door vakkundig het combineren van de vrucht, omdat meer complexe reeks van ten minste vier vruchten bonuspunten. Rijen van vijf van bijvoorbeeld appels zelfs bang te zijn dat alle appels vallen plat op het veld met een impact en onthullen nieuwe combinaties. De puzzel spel bevat ook oplaadbare boosters, extra moves en power-ups om de spelers te vechten wasbeer Disgusting vergemakkelijken. Booster vooral zinvol als er geen andere manier om een ​​bepaald niveau met succes te beëindigen. Goudstaven en andere power-ups zijn beschikbaar als in-app aankoop beschikbaar, maar worden niet aanbevolen vanwege de Preisintensivität. Hetzelfde geldt voor de aankoop van nieuw leven. Net als zijn voorganger, zijn de levensomstandigheden ook beperkt in de plantaardige puzzel. Werden gebruikt alle drie levens, je moet ofwel geduldig te zijn of geld in de hand. Een besluit over het wachten, het duurt ongeveer 30 minuten om opnieuw te wortelen, appels en Co moeten ijverig heen en weer geschoven worden.

Om te kunnen concurreren met vrienden en rivalen, kunnen de resultaten eenvoudig worden gedeeld via Facebook na elke ronde. Bovendien, groenten en fruit liefhebbers die kunnen niet genoeg krijgen van de puzzels kan spelen waar en wanneer ze willen. De fabrikant stelt u in staat om direct te spelen in het web door in te loggen op King.com, via Facebook of door het downloaden van een Android of iOS-app.

map