FIFA 14 voor Android

Voetbal is waarschijnlijk een van de favoriete bezigheden van de Duitsers - al was het maar als toeschouwer op de tribune in het stadion of het kijken naar tv. Sinds een tijd voetbalfans kunnen ook op de smartphone of tablet van hun favoriete tijdverdrijf voort te zetten, zoals de legendarische EA Sports voetbal simulatie is ook beschikbaar als Android app. ** FIFA 14 Android ** scoort vooral met een geavanceerde touch-screen bediening en geavanceerde graphics.

FIFA 14 Android biedt meer dan 600 officiële teams

Over het algemeen is er een keuze uit 33 competities, 600 officiële teams en meer dan 16.000 spelers. Het is er allemaal: van de Engels Premier League en La Liga, door naar de Bundesliga en vele anderen. Niet minder dan 34 podia werden nagebootst. Met de gekochte of geruild spelers hun eigen teams samen te stellen. Zelfs op de stijl van spelen, de vorming en selectie van truien, heeft de gebruiker invloed.

Fifa 14 Android

Bijna net als in het echte leven, kunt u deelnemen aan toernooien, verkoop spelers en geld te verdienen en vervolgens breng de verdiend met transfers van spelers en andere team verbeteringen of herinvesteren.

FIFA simulatie met intuïtieve touchscreen bediening

FIFA 14 voor Android biedt een nieuwe, intuïtieve touchscreen bediening ten opzichte van oudere versies. Om te bewegen, bijvoorbeeld, een speler op het veld, je kunt houden op het scherm en schuift. Bal vindt plaats via een kraan. Om te schieten, kunt u vegen over het scherm.

Fifa 14 Android Team

FIFA 14 is speelbaar app in veel verschillende talen, waaronder Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Japans, Chinees, Koreaans, Nederlands, Russisch en Portugees. De legendarische spel Reacties worden geïntegreerd in de app en te horen in verschillende talen. Het merkwaardige is altijd geweest: Het spel bestaat uit geprefabriceerde reactie toespraak monsters van bekende persoonlijkheden die spelen afhankelijk van de situatie.

Fifa 14 Android touch-screen

FIFA app in de basisversie gratis

Door te eisen graphics, het spel neemt een veel geheugen. Derhalve vrij op de smartphone of tablet ten minste 1,35 GB geheugen moet worden. Daarnaast is de app kunnen aankopen in de app. Als u niet wilt, kan in-app aankopen via de instellingen van het apparaat uit te schakelen. De download en de basisversie zijn gratis. Als u meer wilt, bijvoorbeeld, kan de manager mode, tournament mode of misdrijf in het spel te kopen. Voetbal App verslavend Ernstige voetbalfans Acht bestaan, omdat de FIFA 14 App wit met levendige graphics, overtuigend real-life scenario's en gebruiksvriendelijke bediening, waaronder verslavend. Echter, de opties in de gratis versie zijn relatief beperkt. Alleen in de betaalde premium versie kunnen spelers bijvoorbeeld het toernooi aktivieren.Übrigens: Hier vindt u meer gratis voetbal games om te downloaden.

map