de kolonisten

The Settlers 7 Gold Edition brengt de legendarische bouwspel inclusief drie extra pakketten op de computer. Daarnaast is de speler in afwachting van voor publicatie zogenaamde DLC 4. verwerven van de verlengingen, riep in het jargon van de fabrikant Downloadable Content brengen extra kaarten en campagnes in single- en multiplayer-modus voor The Settlers 7. Bovendien omvat de derde DLC een nieuwe klooster waarvan de specialiteiten worden in het occulte. Het spel als zodanig waarschijnlijk geen grote woorden meer moet hebben verloren. Echter, biedt Settlers 7 voor het eerst de mogelijkheid om de mogelijkheid om een ​​spel volledig beslissen zonder daden van oorlog zelf. Voorwaarde is natuurlijk dat de goede buur maakt ook ... Dankzij de meegeleverde aanvullende pakketten komt The Settlers 7 Gold Edition een must-have voor fans - hier is het: Toegang!

onderwerpen "de kolonisten":

[12.09.2005:]

In november: "de kolonisten"-goud Edition

De strategie spel-platina "The Settlers: Heritage of Kings" Ubisoft komt uit als een Gold Edition in november 2005. Het pakket bevat een groot aantal extra's en kost ongeveer 50 euro.

"The Settlers: Heritage of Kings" verkocht meer dan 200.000 exemplaren en werd bekroond met platina. Volgens Ubisoft, het spel strategie is dus een van de meest succesvolle PC-game in 2004 zijn genre. De computer en video game fabrikant maakt van deze gelegenheid een Gold Edition "de kolonisten" publiceren. De speciale editie bevat de volledige versie van de twee expansie-cd's "Nebelreich" en "legends", Als een exclusieve aanvulling zijn in de eerste editie van de Gold Edition is een verzameling figuur van de Black Knight's Kerberos, de originele soundtrack "The Settlers: Heritage of Kings" en "Nebelreich"En uitgebreide making-of materiaal dat exclusieve achtergrondinformatie van de Blue Byte studio in voorziet. Het spel zal naar verwachting verschijnen november 2005 op DVD en zijn verkrijgbaar voor 49,95 euro.

In een mix van structurele en real-time strategy spelers de ervaring van de avonturen van de jonge heerser Dario. Als de rechtmatige erfgenaam van zijn gedood vader, is hij om zijn koninkrijk te bevrijden van de regeerperiode van Koning Mordred en zijn handlangers voor de taak. In de middeleeuwse landschap verschillende taken hebben in één of multiplayer mode worden beheerd. Deze omvatten een totaal van zes campagnes met meer dan 80 missies. Dynamische weersomstandigheden, een intelligent gevechtssysteem, een eenvoudig te gebruiken business model te begrijpen, evenals een eenvoudig te gebruiken map editor gebruiken verdere attributen van dit spel.

[08.12.2004:]

multiplayer demo "de kolonisten" beschikbaar

Wat is 6 MB en maakt de single player demo van "The Settlers - Heritage of Kings" een multiplayer demo? Juist, een patch. Na de installatie, de 400MB demo LAN en Internet-ready is.

Blue Byte heeft vandaag een patch, de single-player demo van "Settlers - Heritage of Kings" maakt meer spelers in staat. Je hoeft alleen de ongeveer 6 MB patch te downloaden en te installeren; dan is de demo LAN en Internet-staat.

De pleister omvat een multiplayer map genaamd "The Great Battle", Het is een kaart voor maximaal 6 spelers, die ook aanwezig zijn in de volledige versie is. Alle multiplayer modes zijn beschikbaar in de demo, zodat de wijzen van verovering, technologie races en punten spel kan worden getest.

meer over "de kolonisten"

Solo voor helden "de kolonisten"

map