FarmVille 2: Ga uit in het land

Gebruikers die verslaafd zijn aan boerderij-simulatie, kan gebruik maken van de Farmville 2 App nu waar en wanneer ze willen hun boer-bestaan ​​genieten. In versies land auf wordt niet alleen het eigen bedrijf wordt versterkt door de teelt en dieren, de gebruiker zich aan op boerderij avonturen. De spelers kunnen op zoek naar zeldzame items, probeer nieuwe recepten en de handel met spelers over de hele wereld.

Farmville 2 App: Het succes blijft op uw mobiele apparaat

De agrarische simulatie gemaakt door Zynga brak alle eerdere verslagen op Facebook. Toen het begon een paar jaar geleden dus er was bijna niemand die niet vragen om zijn Muur van elke groente. Na de opvolger Farmville 2 op Facebook was niet minder goed ontvangen, is de ontwikkeling team besloten om een ​​mobiele versie te publiceren. Dit maakt het mogelijk hobby boeren waar en wanneer ze willen hun boerderij te koesteren en te onderhouden.

Farmville 2 AppDe Farmville 2 app brengt de cultus spel naar het mobiele apparaat

Wij bieden u de FarmVille 2 Android-versie (apk) en iOS-versie. De simulatie is ook beschikbaar voor Amazon en Windows Phones. De app is compatibel met Android-versie 4.0.3 en hoger en iOS 6.0. Het spel is gratis, maar biedt de gebruiker met in-app aankopen beschikbaar. Gebruikers kunnen verbinding maken met de app met Facebook en zo contact houden met vrienden.

FarmVille 2 Android: De landbouwer avonturier

Het ontwerp auf's Country app brengt werkelijk alles gebruikers al kennen uit de Facebook-versie. Dus aspirant-boeren kunnen groenten en fruit groeien, maken hun boerderij met aandacht voor detail en talloze dieren en bewaker te verhogen. Wie wil, kan ook een boerderij hond. Daarnaast kunnen spelers in Farmville 2 app de self-geplukt fruit grote recepten te maken. Elke week een verse appeltaart - dat is het, toch?

Simulatie met nieuwe boerderij aan de kust

Wat nieuw is, is de boerderij aan de kust, te wachten om daar te ontdekken. Bij het verkennen van de nieuwe boerderij kunt u doen met een beetje geluk nieuwe items en verborgen voorwerpen geïdentificeerd. maar het bedrijf biedt ook de perfecte plek om te ontspannen. Relax - met uitzicht op de blauwe zee, omringd door kleurrijke bloemen en vers gewassen - echt onaangenaam zou kunnen zijn.

Farmville 2 App AdventureSpelers zullen veel nieuwe avonturen beleven in FarmVille 2

Degenen die willen kunnen ook het bouwen van een klein avontuur boerderij en vrienden uit te nodigen voor hem. Ook kunt u deelnemen aan een Farmer Association. Of u kunt samen gaan vissen en later verkocht het rendement in Pikes haven. Dergelijke gedeelde ervaringen kan de relatie geen kwaad, de volgende handel moet u misschien iets betere kans ...

map