de Rolt de bal App een beetje denken aan de schuifpuzzel spel uit de kindertijd. Waren relatief eenvoudig om dit op te lossen, de virtuele versie vereist duidelijk meer hersenen - althans in de hoogste van de 300 niveau.

De Roll the Ball App is een eenvoudig principe om op intelligente

Het is moeilijk te geloven dat dit eenvoudige spel kan boeien als dat. Spelers moeten een pad door het bewegen van blokken waarop een bal ongehinderd kan rollen vanaf het startpunt naar de finish te creëren. Hier, zijn niet gebruikt alle blokken, sommige dienen slechts als een schijnbeweging. Afhankelijk van hoeveel zetten er nodig is om de puzzel op te lossen, kan één, twee of - te verdienen drie sterren - in het beste geval. Vaag doet denken Rol de bal naar app deblokkeren Me - zowel de graphics die een houten bordspel nabootst, en de gameplay. Wie deblokkeren Me vond rolt de bal is liefde alleen dat is waarom!

Rolt de bal App

Nummer Oak Level met onverwachte uitdagingen

De ontwikkelaars van BitMango gespecialiseerd in puzzel apps in elke denkbare vorm en het toont de app ook. De makers van een groot aantal uitdagingen zijn gekomen met. Momenteel zijn er zes paketten - van beginner tot harde en halfharde - elk met 60 levels. Zijn de eerste puzzels om gemakkelijker en zonder een tweede gedachte onder de knie, de moeilijkheidsgraad verhoogt progressief. Maar niet alleen de puzzel op zichzelf moeilijk, maar extra hindernissen zoals tijdslimieten bepaald niveau of roterende elementen zorgen voor afwisseling. En bit Mango beloften verzinnen nieuwe taken in de nabije toekomst, die beschikbaar zijn met de updates daarna.

Gratis Brain Teasers

Degenen die willen wat leven in zijn grijze materie te brengen, kan gratis met de Roll the Ball App. De puzzel spel wordt gefinancierd door reclame, die een beetje storend kan zijn, maar nog steeds een totaal geplaatst discreet. Komende op een niveau van geen hulp, kan via in-app aankopen Notes worden verworven. In dergelijke gevallen, zal Google verder, hebben sommige spelers reeds oplossingen voor de moeilijkste levels te helpen online. Echter, je moet vragen in hoeverre de lookup van de oplossingen niet de essentie van een raadsel ontkrachten. Maar dat moet voor zichzelf beslissen uiteindelijk elke speler.