de Grosch graf 3 Download biedt met zeven speelautomaten en speelautomaten met een prachtig spel leuk. De software heeft veel verschillende spelmodi en het beste deel is dat er geen echt geld te verliezen - maar natuurlijk zijn er geen echte winst.

Het downloaden van Grosch graf 3 brengt echte klassieke spellen op de computer

Zowel het ontwerp als de games zelf zijn geïnspireerd door de jaren '70 en '80. Om deze reden, 3 brengt Grosch het graf van de volgende drie klassiekers uit de jaren '70:

  • Exqusit goud
  • monarch
  • Mint Super (een fruitmachine)

Grosch graf 3 Download

De volgende twee wedstrijden zijn klaar om te gokken uit de jaren '80:

  • disc Olympia
  • Crown Royal

Daarnaast is het wachten op het downloaden van Grosch graf 3 met de spelletjes Rode Planeet en rotator, een gokautomaat uit de vroege dagen op. Dit betekent dat de gamer heeft verschillende manieren om te spelen en het zal nooit saai. Welke games verstrekken van andere speelautomaten gratis te downloaden, kan hier worden vergeleken.

Grosch graf biedt verschillende spelmodi

De games hebben meestal hetzelfde doel, namelijk dat een spel-cd is dan ook om nauwkeurig worden gestopt, zodat de hoogst mogelijke winst wordt gemaakt. Voor deze, het programma berekent ook de kansen. Daarnaast is de gelukkige machine heeft verschillende stijlen van spelen: Dit moet houden verveling, biedt in aanvulling op de normale spellen nog steeds risico spellen, speciale spelletjes en een tournament mode. Het doel is hoe om te blijven maar met een bepaalde hoeveelheid geld zo lang als menselijkerwijs mogelijk in het spel. Ook analyseert Grosch graf 3 spelgedrag en stelt statistieken en een hoge score tafels.

Echte pub gevoel met de speelautomaten, dankzij de indrukwekkende graphics

De succesvolle grafische van Grosch graf drie beloften echte pub voelen tijdens het gamen op de PC thuis. Naast een driedimensionale weergave van de tool bekijken van de machines vanuit verschillende hoeken. de echte pub gevoel wordt compleet gemaakt door de sterke akoestiek: De software begeleidt de games met realistische geluidseffecten, zodat de gamer echt omringd door mensen in een gokhal of voelt een pub.

Grosch graf 3 Download Speelautomaten

Beperkingen van Grosch graf 3

De proefversie slechts twee van de acht machines zijn opgenomen. Daarnaast wordt de speeltijd beperkt tot 60 minuten.