met de Schaamte of Cash App er is de cultus verdachte quiz uit de tv-shows van Stefan Raab "TV total" en "Beat the Star" gratis te downloaden. Spelers kunnen meten hun algemene kennis tegen vrienden of willekeurige tegenstanders. Wie buzzert snelste is een duidelijk voordeel, omdat niet alleen een goede algemene onderwijs, maar ook de behoefte aan snelheid, als u in de hoge score lijst zal worden geplaatst.

installeer de schaamte of Cash app en test uw kennis

De app is niet de minste onder de quiz apps met ongeveer 26 MB. Na de installatie, zullen de spelers een korte introductie van een eltonähnelnden stripfiguur ontvangen. Na de tutorial kan direct worden losgequizt zonder registratie. Als een tegenstander, kun je een willekeurige speler of zijn Facebook-vrienden te selecteren. Daarvoor moet je aan te sluiten op hun rekening, waarvan 50 dollar wel verdient. Voor de schaamte of Cash app kan inderdaad gratis downloaden en spelen ook extra's en verschillende spelletjes zijn er echter alleen voor in-app aankopen. Aan het begin van elke speler zijn tien van de beschikbare tickets, waarmee een ronde elk kunnen worden gegokt. Deze worden gebruikt op, zegt het en de praktijk te wachten in geduld, volgens een nieuw ticket provider Brainpool Artiest en content diensten om een ​​goede anderhalf uur verstreken. Wie wil er niet te wachten can Taler al te investeren of zelfs helpen met contant geld.

Schaamte of Cash AppSchaamte of Cash App

Een ronde bestaat uit zeven vragen. Elke vraag is alleen zichtbaar enkele seconden. Het zal worden gegeven vier mogelijke antwoorden, maar deze worden alleen weergegeven wanneer de zoemer wordt ingedrukt. Als de vraag wordt beantwoord correct is er een matchpoint, kunt u ze niet beantwoorden, echter, of kiest de verkeerde optie wordt een punt in mindering gebracht. Is een vraag die men niet eens een flauw vermoeden van wat het allemaal om draait, de zoemer kan worden genegeerd te hebben. Dan kun je niet winnen van een punt, maar het is ook niet verliezen. Op het einde, moet de speler met de meeste punten en het verzamelen voor het positieve verschil van het spel punten als dollars.

Onderhoudend app met talrijke extra's

Hoewel de combinatie van in-app aankopen en extra reclame is vrij ongebruikelijk, maar de provider is gekomen met een aantal extra functies. Spelers kunnen, bijvoorbeeld, maakt u een avatar van bijna eindeloze mogelijkheden. Er is een ingebouwde in de chat en het vermogen om zichzelf te vereeuwigen op de highscores of afspelen in verschillende competities. Al met al kan gespeeld worden in dünf competities van beginner tot kampioen, die zijn onderverdeeld in groepen met een maximum van 20 spelers.