Heroes X stervelingen: War Arena

met de Heroes X stervelingen: War Arena App Heroes worden geboren. Hiervoor 30 verschillende Heroes met verschillende krachten en vaardigheden om uit te kiezen die zijn getraind en bewapend klaar om in de strijd tegen de duisternis te gaan. Spelers beginnen in deze "player versus player" spel op een reis naar verborgen werelden met mystieke cijfers en magische voorwerpen. De unieke Android games graphics maakt je het gevecht in de arena ruimte en tijd vergeten en trekt de vechters in de magische wereld van Heroes X stervelingen.

Heroes X stervelingen: War Arena App

Heroes X stervelingen: War Arena App - het verhaal

Wie de wereld van helden en stervelingen - sterfelijke - binnenkomt, gaat naar donker gevaren en moet vele bloedige gevechten geconfronteerd. Deze helden hebben geworven, opgeleid en vertrouwd gemaakt met magische voorwerpen en wapens. Alleen degenen die voortdurend onderzocht in het gevecht, zal rechtvaardigheid helpen naar de overwinning. In de strijd tegen de duisternis een legioen van helden en stervelingen moeten worden aangeworven en opgeleid. Alleen met een perfect uitgekiende strategie en de juiste allianties deze strijd gewonnen kan worden tussen goed en kwaad.

Heroes X stervelingen: War Arena App Characters

Kenmerken van de online actie role-playing game

Naast tal van items en wapens die zijn verborgen in de mysterieuze wereld van Heroes X stervelingen War Arena App, kunnen spelers uit meer dan 30 verschillende helden verschillende krachten en talenten te selecteren. Degenen die willen kunnen een eigen toernooien organiseren en te concurreren in de PvP arena tegen zijn vrienden. De chat biedt meer dan het eigenlijke spel, een platform waarin gamers ontmoeten en nieuwe vrienden maken. In het forum zijn er tal van tips, trucs, hulp en leerprogramma voor het spel.

Free Game met betalingsmogelijkheid

Heroes X stervelingen: War Arena voor Android is een gratis app. Over In-app aankopen, echter, zeldzame items of bijzonder krachtige wapens kunnen worden gekocht voor echt geld. Hoewel de zogenaamde freemium model wordt momenteel bekritiseerd voor games, het biedt gebruikers de mogelijkheid om games volledig gratis te spelen. Deze omvatten alleen een beetje geduld en de juiste spel strategie. Dus als je wilt om te gokken lauw, moet betaald Booster, edelstenen of gouden munten af ​​te zien, om geduldig te zijn en te demonstreren vaardigheden in de strijd.

Let op:

Aangezien het in de Heroes X Mortals War Arena App is een online role-playing game, moet het apparaat zijn aangesloten tijdens het spel op het internet.

map