dorpsleven

In het simulatiespel dorpsleven van gamers is de hardwerkende boer die begint met de haan kraaien zijn werk en tot zonsondergang ploegen. Maar hard werken wordt beloond: Quick, de kleine binnenplaats omgevormd tot een enorm landgoed. Het spel is vrijgelaten uit zes jaar.

Farm simulatie zonder dorpsleven Download

Wie wil het hectische stadsleven, het grijze beton-romantiek, het lawaai van de straat en vuil te ontsnappen, is dit de plek in deze aard-achtige browser spel. ongecompliceerde zonder Dorpsleven Download en installeren van een game client van de reis kan worden gestart naar de green. De enige voorwaarde, maar we weten al uit andere games software, aanmaken van een account. Zonder deze gegevens kan de eigen Score niet worden opgeslagen. Inschrijven is mogelijk, die overigens door e-mail en Facebook.

Dorpsleven Download

Een authentiek dorpsleven: een geploegde grond van zonsopgang tot zonsondergang

Echter, iedereen die gelooft dat het leven op de boerderij is een spa vakantie op het platteland met vogelgezang, wordt onderwezen in de simulatie spel beter. Het leven op het platteland is een echte zware baan en vereist de gamer uit veel. Wat de gebruiker voordat - werd gespaard dankzij de afwezigheid van het dorpsleven Download -een werk, dus hij krijgt het twee keer en drie keer binnen de games. Het veld moet eerst worden bevrucht voordat deze kan worden besteld en uiteindelijk geoogst. In de volgende stappen van de gearceerde in de rol van de boeren speler moet proberen om zijn producten te gebruiken voor verdere verwerking tot de uiteindelijke producten te verkopen. Het winnen van de rechtbank kan worden verwijderd stuk voor stuk en vergroot.

Dorpsleven Download gameplay

Een spel waar je begint heel klein

Het spel principe is eenvoudig: de dorpeling of boer heeft een groot en goed florerend boerenbedrijf alleen te werken. Bij het betreden van het leven in het dorp, moet de gebruiker eerst zorgen voor de klaver, die kan worden verwerkt dankzij de ijverige bijen honing. Bovendien kan de klaver worden gebruikt als voeding voor de koeien. Dit op zijn beurt uiteindelijk zou een veel melk die vervolgens kan worden rijpen tot kaas te geven. bouwland aankopen ijverig, kan het gewas worden verkregen en granen zoals tarwe in de molen te malen.

Hard werken loont goed in Game

Hoe harder de gamer is, dan is alle leuke hij kan ook zijn leven in het dorp te maken. Zon kan beetje bij beetje worden omgetoverd tot een schitterend landgoed van kleine boerderij waarop de rest van de dorpsgemeenschap jaloers zal kijken. De gebruiker kan paden te maken, nieuwbouw bereikt, zoals een kas, stelt het hoofdgebouw met lantaarns, struiken en bomen in de scène. Het onderwerp lijst is eindeloos in het spel: tractors, wagons, schepen, water, standbeelden, leuke Dalmatische baby en indrukwekkende tuinen - de speler kan echt uitleven op zijn eigendom.

Dorpsleven Download Growth

Eenzaam is niet tussen koeien en landbouwgrond. Het spel wordt geleverd samen met een zeer toegewijde en actieve gemeenschap. plezier & hard werken in het dorpsleven simulatie Wie op zoek is naar actie of puzzel, zal zeker het hier niet vinden. Vrienden van de simulatie games waar je moet zijn domein te vergroten, zijn precies gelijk, maar - ook indien het Koninkrijk der koeien en tarwe daar. Aangezien de spellen vereist geen download van het dorpsleven, zou een Reinschnuppern in ieder geval binnen.

map