Magic legpuzzels zorgt puzzelplezier op je startscherm. De freeware brengt een voortdurend bijgewerkte verzameling van foto puzzels op de computer, assembleren de puzzel fans puzzel stuk voor stuk van de puzzel in een compleet beeld.

Magic legpuzzels Download: Digitale puzzels voor Windows 8 en 10

In Magic Puzzels wachten meer dan 5000 foto Puzzles daarvoor aan te geven. De freeware gedemonteerd elke foto - afhankelijk van de moeilijkheidsgraad - in min of meer kleine stukjes. Dan is het belangrijk dat messed combineren in blokjes gesneden stukjes passen terug in een compleet beeld.

Magic legpuzzels Download

Iedere dag een nieuwe gratis puzzel

De makers van Magic Puzzels dagelijks toe te voegen aan de collectie toegevoegd een nieuw, gratis foto puzzel. Bij het loslaten van de puzzel, de puzzel machine biedt verschillende hulpmiddelen. Ten eerste, de zogenaamde preview, dus een voorbeeld van de volledige foto's, zullen de spelers waardevolle hulp brainstorming te bieden. Ten tweede kan de speler het display afzonderlijk Eckpuzzlestücke om gemakkelijk de ontbrekende stukken door 'vernauwing' van mogelijke puzzelstukjes en te gebruiken.

Moeite met levels beschikbaar

wanneer Magic legpuzzels Download kan worden aangepast in vier fasen, de moeilijkheidsgraad elke puzzel. Voor beginners is er een puzzel van 70 delen. Geavanceerde en professionele trek er op uit om puzzels op met 140 of 280 puzzelstukken Knobel meester van puzzels met 630 delen hun geluk te beproeven.

Magic legpuzzels Download

Extra packs en eigen puzzel Payable

In aanvulling op de gratis Magic Legpuzzels ontwikkelaars in staat om een ​​verbeterde versie te koop aan te bieden. Met extra puzzel packs en puzzels van je eigen foto's van de fabrikanten willen de spelers aan te moedigen om te kopen. De optionele betaalde versie verwijdert de extra zichtbaar zijn in de vrije Magic Legpuzzels reclame.

het oplossen van een aantal puzzels op hetzelfde moment & Aandeel gerealiseerde puzzels met vrienden

Als u wilt, verschillende foto puzzels tegelijkertijd op te lossen Magic legpuzzels. Een rotatie modus levert nog lastiger uitdagingen welke delen in groepen kunnen worden bewogen. Voltooide puzzels kunnen worden opgeslagen in een persoonlijke fotoalbum of e-mail & Co. worden gedeeld met vrienden.

Foto puzzels voor alle gelegenheden

Magic Jigsaw puzzels spreekt liefhebbers van Puzzle en casual gamers tegelijk. Felgekleurde motieven, rustgevende achtergrondmuziek evenals verse dagelijkse puzzels zal ook langdurig puzzelplezier.