Vijf nachten in Freddy's 3

Vijf nachten in Freddy’s 3

met de Vijf nachten in Freddy’s 3 Download kunnen ontwikkelaars Scott Cawthon herleven weer het verhaal van Freddy Fazbear’s Pizza. De speler gaat als een nachtwaker een horror attractie in het spel en moet vijf nachten te overleven. Voor de ultieme gruwel effect niet alleen zorgen voor Spring Schrik maar de daaruit angst roeren en het beoogde gebruik van paranoia.

Het verhaal achter de vijf nachten in Freddy’s 3 Download

Het perceel van vijf nachten in Freddy’s 3, ook bekend onder het acroniem FnaF-3, is 30 jaar na de gebeurtenissen van het eerste album. De gebruiker neemt de rol van een nieuw ge├»ntroduceerde karakter en begint als een nachtwaker van de nieuwe horror attractie in het pretpark. Over zichzelf geen details bekend zijn tijdens het spel. Op de eerste avond van de gamers zal achtergrondinformatie en instructies krijgen door een live-gesprek van de eigenaar.

Vijf nachten in Freddy's 3 Download

De eigenaar kocht de run-down lokale Freddy Fazbear’s Pizza en wil de verschrikkelijke gebeurtenissen van die tijd herbeleven in een soort horror aantrekkingskracht er nu terug. Een deel van het spookhuis op de oude animatronics zijn. Bij het verbouwen was een geheime kamer ontdekt met een intacte animatronic. Daarnaast worden tapes gevonden, laat de mechanica van deze horror gereedschap en enkele geheimen over het …

Gameplay en finish in vijf nachten in Freddy’s 3

Na vijf nachten in Freddy’s 3 Download eindigt de gebruiker in een vervallen kantoor. Vanaf daar begint hij het spel waarin hij speelt vanaf de first-person view. Hij voert zijn taken als nachtwaker altijd van 12:00 middernacht tot 06:00 op. Het doel is om vijf nachten te overleven in de griezelig spookhuis. Zeg, niet de smerige Spring draf, de enige echte animatronics te lopen in hen. Het is belangrijk om constant te houden jezelf door middel van ventilatieschachten en gangen sluipen Spring draf altijd in het achterhoofd. Hier, in aanvulling op het kantoor ramen en bewakingscamera’s ook speciale controle-apparaten, zoals de controle en het onderhoud Monitor hulp. Bovendien moet de speler constant vechten tegen het kwaad hallucinaties die je de adem weg te nemen. De speler kan overleven vijf nachten op twee verschillende manieren: op de goede einde of slecht einde.

Vijf nachten in Freddy's 3 Download Monitors

Mini Spelen in Horror Survival

Een innovatie die niet bestonden bij de twee voorlopers van de horror game, de minigames. Deze spellen verschijnen willekeurig op, nadat er op het overleefd ‘s nachts of actie, zoals een sprong schrikken. Met name is de graphics, die vergelijkbaar zijn met een game console uit de jaren ’70 (Atari 2600) ziet. In de mini-games, de gebruiker verandert zijn rol en wordt Shadow Bonnie, Toy Chica, Golden Freddy en Mangel en Balloon Boy.

map