Alleen bellen smartphones zijn veel te goed voor een lange tijd. Met de internet-enabled mini-computers in uw zak kan nog zijn te doen dan surfen op het web - of kijk op e-mails. Populaire apparaten zijn voornamelijk vanwege de gratis games. de 4 foto's 1 woord app één van de meest populaire. De gameplay is eenvoudig te verklaren: Vind het woord, dat is het gebruikelijk om de getoonde vier afbeeldingen.

Gebruikers van de 4 foto's 1 woord app moet gemeenschappelijke generieke term denk

Gebruikers kunnen het spel te zien op hun Android-smartphone vier afbeeldingen. De taak is nu om uit te vinden de gemeenschappelijke algemene term voor dit kwartet. Dat klinkt in eerste instantie heel eenvoudig, maar kan heel lastig in de praktijk.

4 foto's 1 woord app

Zo nu en dan kan het gebeuren dat sommige foto's zijn niet goed herkend en de speler komt niet op deze manier. houden zenuw wordt dan aangekondigd, want door te klikken op het beeld kan worden vergroot dus dat is in ieder geval in dit opzicht is de stijging van het spel niet gehandicapt.

Onopgeloste puzzels kunnen niet worden overgeslagen

Degenen die nog steeds vordert dat niet doen, kunnen verschillende methoden gebruiken. De speler is nooit alleen quasi verlaten. Niettemin, alles heeft zijn prijs. In de praktijk betekent dit: aan het begin van het spel krijgt elke speler een bepaald aantal munten. Hij gaat niet aan, omdat hij de gewone algemene term van een vier-images-raadsel niet heeft raden, kan hij diverse hulp bij claims tegen betaling van munten te nemen. gewoon overslaan de onopgeloste puzzels en gaan naar de volgende, kun je niet. Voordat de speler kan een duik nemen in het volgende niveau, moet hij hebben opgelost het heden.

4 foto's 1 woord puzzel app

Rastel-assistentie kost munten

De verschillende hulp kost de speler een ander bedrag van munten. Elke aanwijzing dat hij of zij neemt om de taak te voltooien op te lossen, zal een bepaalde hoeveelheid geld kosten. Echter, de bedragen die elders worden aangevuld door het oplossen van een mysterie. Zijn de hoeveelheden geld maar eenmaal opgebruikt, replenishment via de in-app aankoop kan worden aangeschaft.

Plaats met 4 foto's 1 woord app op Facebook

Het spel is geïnstalleerd in een mum van tijd op een Android-smartphone. De vier beelden één woord app gewoon downloaden start in onze downloadsectie voor vrij spel. Registratie is ook weggelaten ingewikkelde regels. Echter, dit betekent niet dat de oplossing van de vier beelden puzzel is altijd gemakkelijk. En zo snel niet uitgaat naar de ontwikkelaars en het reservoir. Integendeel! In de huidige versie zijn er veel nieuwe foto puzzels zijn toegevoegd. Ook zijn de geluidseffecten verbeterd en gebruikers kunnen om het mysterie op te lossen alle vier de foto's op Facebook.

4 foto's 1 woord app oplossing

De pefekte puzzelplezier on the go Ongeveer 150 miljoen spelers wereldwijd kunnen niet verkeerd zijn. Want zo dikwijls als vier afbeeldingen was één woord Android al gedownload. Geen wonder, want de regels van het spel moet je niet alleen te lezen voor uren, maar kan vrijwel meteen aan de slag, zodat de quiz is ook een van de beste Smartphone spel apps 2015 (video op YouTube) na de installatie. Toch is de individuele puzzels van tijd tot tijd zijn echt leuk veeleisend. Alles bij elkaar genomen is 4 foto's 1 woord het ideale spel voor tussendoor. Als dat nog niet genoeg is: Hier kunt u meer puzzel games gratis te downloaden.