de War voor de Overworld Download zal de harten van Dungeon Keeper Friends hoger te maken. Het is een Dungeon Keeper kloon uit spel studio Subterranean games. De titel verwijst naar de nooit het derde deel van de oude Bullfrog spellen gerealiseerd "Dungeon Keeper 3: War voor de Overworld", Waarvan de auteursrechten behoren tot de Amerikaanse uitgever Electronic Arts, dus worden vermeden direct gevonden.

gefinancierd strategie spel via crowdfunding: War voor de Overworld Download

De oorlog van de bovenwereld te downloaden is ontworpen voor Windows, Mac OS en Linux en andere anderen in de games platform Steam beschikbaar zijn. de real-time strategy werd geïnspireerd, natuurlijk, in het bijzonder van Dungeon Keeper, hoewel de ontwikkelaars noemen met Overlord en StarCraft meer rolmodellen voor de ventilator project. Dit werd gefinancierd door het crowdfunding platform Kickstarter. Tot januari 2013, terwijl een totaal van 211.371 trotse Britse ponden werden verzameld en in het spel project, dat in een definitieve versie zal worden uitgebracht op 2 april 2015 te zetten.

War voor de Overworld Download

Jailer had een ondergrondse koninkrijk

in de oorlog voor de bovenwereld De speler neemt de rol van "Under Lords", een cipier die heerst over een ondergrondse koninkrijk. Deze zogenaamde "kerker" Hij is uit te breiden met talloze valstrikken en wezens om te vechten tegen indringers. Ten eerste, de kamer en kanaalsysteem is nog in aanbouw. Daarom heeft de speler de mogelijkheid om wat eigen werk te doen en om de structuur en de samenstelling van de onderwereld te maken volgens uw eigen wensen functioneel aan een breed scala van monsters aan te trekken.

Snelle beslissingen nodig zijn in de real-time strategy

Omdat het spel vindt plaats in real-time, zijn snelle beslissingen nodig. Voortdurend loopt van gevechten tussen hun eigen wezens en vijanden. De gevangenbewaarder zet zijn legers niet alleen brute kracht, maar ook over magie en probeert de talrijke Meeslepende stoppen met spreuken en zijn troepen te ondersteunen. Hij gaat handen vol te doen, omdat de ondergeschikten snel opstandige als ze niet voldoende voorzien van voedsel, edelmetalen en entertainment.

War voor de Overworld Download Dungeons

War voor de bovenwereld bevat een online multiplayer mode

Het is na de oorlog voor de bovenwereld downloaden van een keuze van een campagne, een sandbox-modus en een online multiplayer mode. Dat laatste is natuurlijk bijzonder onderhoudend. De graphics van het spel, helaas, aan de andere kant blijkt uit een hobbyruimte: te donker en wazig. Hiervoor kan de Dungeon Keeper kloon tevreden met zijn zelfgebouwde dungeon scoren. De ventilator project werd ontworpen in dit opzicht heel lief en bij nader inzien veel interessante details vallen wanneer u het terrein te verkennen.

War voor de Overworld Download Monster

Moeilijkheidsgraad en de complexiteit niet te hoog

Vergeleken met de eerste Perspektike maar het geheel van de lucht minder voordelig. Toch is het leuk om hun eigen kelder infrastructuur te bouwen om monsters van alle soorten aan te trekken en hen een op de dop te geven. Voor meer entertainment en game motivatie van de bouw van complexe systemen biedt case. Moeilijkheidsgraad en de complexiteit niet te hoog zijn, zodat zelfs beginners zal de wanhoop in het genre is niet gelijk. Een andere strategie games gratis te downloaden zijn beschikbaar in onze uitgebreide spellen aanbod.