met de LEGO Jurassic Wereld Download De speler kan het grootste avontuur van vier Dino FIME Jurassic Park, Jurassic Park: ook de ervaring op de PC en recreëren enkele onvergetelijke scènes en avontuur speelse en humoristische in de typische LEGO vorm Lost World, Jurassic Park 3 Jurassic Park en World. De actie-adventure game laat LEGO fans en Dino expert natuurlijk de legendarische eilanden Isla Nublar en Isla Sorna verkennen.

LEGO Jurassic Wereld Download 20 reuzenhagedissen

Twintig scènes uit de vier Jurassic films zullen worden uitgevoerd als een klassieke LEGO plezier typisch. De speler heeft na LEGO Jurassic Wereld downloaden van een keuze uit 20 LEGO dinosaurussen, van het vriendelijke Triceratops en de gevaarlijke Raptor naar de beroemde Tyrannosaurus Rex. Vooral leuk bereidt zich voor om zijn eigen dinosaurus collectie op te bouwen. Experimentele onderzoekers verzamelen LEGO Bernstein en sleutelen aan het DNA om nieuwe dinosaurus creaties zoals de Dilophosaurus Rex creëren. Een bijzondere plek in het spel, de twee eilanden van Isla Nublar en Isla Sorna, waarin de speler kan verkennen om de inhoud van uw hart. Diverse Free Play missies en puzzels zijn om daar te worden ingevuld.

LEGO Jurassic Wereld Download

gebruik maken van verschillende vaardigheden gestuurd

Op beide eilanden, kan de speler vrij bewegen en zoeken naar verborgen extra's, voeden up Dinos en bevolken het bos weilanden met hun eigen gigantische hagedissen. Meer dan 100 speelbare personages zijn opgenomen. Ze hebben zeer verschillende vaardigheden die moeten gebruiken stuurde de spelers om de puzzels en taken met succes te stellen overwinnen. Op deze manier, beetje bij een verscheidenheid van Lego blokken op eigen rekening, die kan worden gebruikt om bonussen en extra personages vrij te schakelen.

LEGO Jurassic Wereld Download Islands

De taken in LEGO Jurassic World zijn niet al te moeilijk

Bijvoorbeeld, de speler probeert een zieke Triceratops samen te genezen met collega Gerry en Ellie en moet eerst weten wat dit ontbreekt. Wortel, appel en ijs: een grote stapel dinosaurus mest, waarin je jezelf onderdompelen om erachter te komen de ingrediënten voor de Dino-medicijn blijkt bruikbaar te zijn. De taken zijn niet te hard en die in een doodlopende krijgt, kan ook altijd rekenen op de DNA-pictogram toegediend het handige tips. Bijzonder spannend is als je zelfs op de rol van de Dinos als speler kan nemen en willen de puzzels op te lossen.

LEGO Jurassic dinosaurus Download

De Dino Customiser zorgt voor biodiversiteit

Elke dinosaurus heeft het - net als de mensen - zijn eigen speciale vaardigheden. 20 speelbare dinosaurussen worden ontgrendeld tijdens het spel stuk voor stuk. De zogenaamde Dino Customiser zorgt diversiteit in dinosaurus universe. Alle dino kan dus opnieuw samenstellen op en zal voorzien, bijvoorbeeld een grote T-Rex corpus met een Triceratops weg. De vernieuwde Dino wezens kan de speler de eilanden op te schorten en te kijken. Vooral onderhoudend is de coöperatie. Hier meerdere spelers kunnen samen om de taken uit te voeren. De LEGO Jurassic Wereld download zal verkrijgbaar zijn vanaf 2015/06/11 in versies voor Windows PC, PS4, PS3, PSV, Xbox One, Xbox 360, Wii U en 3DS. Meer adventure games gratis te downloaden zijn beschikbaar in onze veelzijdige games aan te bieden.