Game-ontwikkelaars First Touch Games heeft met de gratis Score! Hero Android Game de opvolger van de populaire score! Wereld Goals gepubliceerd. De ontbrekende licenties afbreuk aan de gameplay dankzij de meer dan 200 levels, succesvolle grafiek, veelzijdige speler aanpassingen en een prijzenswaardige controle van de poort van het schieten in any way.

Score! Hero Android: Voetbal Simulation enthousiaste fanbase

De ontwikkeling studio First Touch Games staat bekend om zijn sport apps, vooral op het gebied van het voetbal. In het verleden heeft het bedrijf met spel apps zoals score kon! Krijg Wereld Doelen en First Touch Soccer groot succes en achter het verzamelen van een enthousiast publiek. Ook is de nieuwste aanwinst een paar dagen bereikt in de winkels de topposities van downloads. Na aanvankelijk een iOS-versie beschikbaar was, nu Android-gebruikers krijgen hun geld.

Score! Hero AndroidScore! Hero Android is op zoek naar gemotiveerde voetballers

De hier aangeboden gratis te downloaden van de score! Hero-app voor Android-apparaten vanaf versie 4.0 en hoger geschikt. De app biedt een in-app aankopen, waar je moet zeggen op dit punt dat het freemium model heeft echt fatsoenlijk opgelost in deze app.

Digital Voetbal Fun in de score! Hero App

Met de Android-app, ontvangt de gebruiker geen manager spel, maar een pure simulatie. Dit is in wezen over het spelen: scoredoelstellingen, hoekschoppen, boete, gaat spelen, enz. Na het downloaden van de gebruiker eerst selecteert zijn spelers. Dit is te wijten aan een gebrek aan licenties dus zonder namen speler, maar u kunt een willekeurige naam mis hem. Met deze spelers, kunnen gamers nu gokken met ongeveer 200 levels.

Gameplay in de Android voetbal simulatie

Met behulp van eenvoudige swipe gebaren kan dus bereiken of onder andere doelen te bereiken door een gerichte trap play slimme vrije trappen met een uitwijken. Het spel van de Score! Hero Android is ontworpen turn-based, zodat na een actie van de speler altijd wordt gevolgd door een automatische spel of een pauze. Op deze manier heb je de tijd om zijn spelers in beweging en leiden naar een gewenste locatie. Bovendien moet men altijd een oogje op waar de spelers zijn om te produceren, bijvoorbeeld, niet buitenspel.

Score! Hero Android OptiesPlayer kan scoren! Held worden aangepast aan de eisen

Player opties en energiesysteem

De gebruiker heeft ook de mogelijkheid om zijn spelers na hun eigen ideeën. Zo kunt u dus naast de naam en speler nummer, schoenen, het uiterlijk aan te passen. is voor geld - de rekeningen die je verdient in het spel. (U kunt ook via in-app aankoop). Voor het overige kan mislukte bewegingen ongedaan worden gemaakt met de rekeningen.

maar de freemium model is redelijk in vergelijking met vele andere voetbal downloads en apps. Zo is het energiesysteem vijf levens van vier proeven zijn beschikbaar. Om relatief ver als je niet verknald elk schot te krijgen.