Battle vs. schaakspel

de Battle vs. Chess downloaden bouwt een brug tussen het oude spel van koningen en de hedendaagse behoeften van de moderne PC gamer. De gevechten op de zwart-wit geblokte boord zet de demo namelijk in grote 3D fantasy graphics en volledig geanimeerde vorm.

Battle vs. Schaken Download met krachtige schaakcomputer

Maar achter de indrukwekkende gevel van het optische schaakprogramma met de Fritz! Schaken algoritme één van de meest krachtige schaken computer met een maximale Elo waarde van 2750. Dit zal naar verwachting ten opzichte van Battle maken schaken zelfs ervaren schakers meer dan voldoende uitdagingen. Battle vs. Maar schaken is niet beperkt tot grafische polijsten van het klassieke spel, maar brengt ook op een speelse aspect van de frisse lucht op het bord. Voorbeeld Battlegrounds mode: Zodra een cijfer te worden geslagen, verandert de weergave in een dambord gevechtsstand die enigszins denken aan Warcraft and Co .. De speler verbindt er zich vervolgens in de actie en de huid stevig op stukken van de tegenstander is.

Het automatisme aanvaller slaat tegenstanders niet hier namelijk te werken, en onhandig zwaard begeleiden je op het einde is hun eigen figuur te gaan ... meer spanning belofte twee campagnes met 30 missies te vervullen. Tot slot brengt Battle vs. Schaken met een reeks van mini-games die blijken bij nader inzien als schaken problemen van verschillende moeilijkheidsgraad. de volledige versie van een multiplayer-modus, evenals verschillende scenario's, maar om de speler in de demo zal worden zonder Afronding van. Maar ook deze proefversie van Battle vs. Schaken een goed inzicht in de prestaties van het programma - en doet denken aan de Mijnen van Moria landschap is vrij worden omschreven als eye candy.

Battle vs. Chess downloaden

Beperkingen van Battle vs. schaakspel

In de demo, de keuze van de game modes is beperkt.

map