Clash of Clans voor Android

Clash of Clans voor Android

Sinds de release in augustus 2012, de populaire fantasy game niet meer om te rijden vanaf de top echelons van app-downloads. Alleen het spel gevierd groot succes op Apple-apparaten, maar nu mengt Clash of Clans Android recht op. Gelegen in een fantasy game wereld vechten gamers in de free-to-play game tegenstanders uit de hele wereld in een leuke geratenen genre mix van verschillende soorten games. Als je van de combinatie van strategie, te bestrijden en simulatie, zal love this game.

Clash of Clans AndroidIn Clash of Clans Android staat voor u een heldere kleurrijke mix van strategie, structuur en toren verdediging. (Afbeelding: Supercell)

Clash of Clans Android: Pop Kleurrijk en uiterst meer leuke mix van genres

elementen van Bouw en real-time strategy zijn ook gevonden in de Clash of Clans App als classic Tower-defense componenten. Volgens de Free Game begint na het downloaden van een klein dorp, dat zal worden uitgebreid op verschillende manieren bij beetje, zodat u het vechten Spelers uit de hele wereld kan worden gemaakt.

Door het versterken van in Clash of Clans Android is een heel simpel gebreide economisch systeem, op basis van de vier grondstoffen goud, elixir, donkere elixir en juwelen. Dit moet men om de verdediging te bouwen en zijn om wapenproductie brengen in beweging. Beide zijn ook dringend nodig, want na een aanvankelijke wittebroodsweken wordt gezien om regelmatig aanvallen op zijn kamp bloot.

Clash of Clans Android DefensieVerdedig je dorp tegen andere spelers of computergestuurde tegenstanders of aan te vallen hun gebouwen. (Afbeelding: Supercell)

Ook in deze strategie spel geweld verwekt geweld

Hoewel dit niet resulteert in de fantasy game, die ook bekend staat als COC, zelfs in geval van een nederlaag naar de volledige vernietiging van de schikking, maar de vervelende opgepotte en gepland voor de uitbreiding van het volgende gebouw grondstoffen zijn in de eerste plaats de geschiedenis. De oplossing voor dit probleem? Revenge en tegenaanval, maar voor dat het moet de juiste koers troepen ...

Het is echter in aanvallen op vijandelijke nederzettingen snel beseffen dat het niet genoeg is om gewoon laten gaan van elk type wapen zoveel eenheden op de vestingwerken. Aangezien elk van de personages heeft ook zijn eigenaardigheden als de verdediging blijft mogelijk zelfs door de meest machtige kracht op het einde niets meer over, maar een enorme begraafplaats ...

Clash of Clans Android Goblin KoningHet belangrijkste doel: de nare goblin koning moet gaan! (Afbeelding: Supercell)

Clash of Clans Wars bieden epische gevechten

wordt de CoC app niet geroepen overigens heel toevallig: Als u wilt, werkt samen met andere spelers en vanaf dat moment vecht gevechten echt epische proporties van uw smartphone of tablet. Het is ook stuurden hun eigen kracht en die van de andere clanleden te gebruiken om de strijdende partijen te stampen zoveel mogelijk effectief unangespitzt in de grond. Absoluut noodzakelijk de haven zit niet in een clan na het downloaden van de app door de manier, meer plezier de vechtpartij in komische stijl dan maar al, gezien samen met anderen in de strijd. Als alternatief voor de fantasy game ook spelen alleen in de vorm van een campagne tegen computertegenstanders. Maar let op: Voorafgaand aan de aanvallen van andere spelers, wordt deze modus niet lang te beschermen!

Free-to-play beperkingen dempen fun

de gameplay nog enigszins ontsierd door de Free-to-Play gebruikelijke beperkingen Gratis voor gamers. Of investeren beter door de nog steeds aanzienlijke voordelen voor al diegenen die de echte munt voor in-game aankopen in de vorm van sieraden. Met deze, men koopt een aanzienlijk sneller gameplayHet kan behoorlijk frustrerend als je wachten op voldoende grondstoffen voor de volgende fase van ontwikkeling en, inmiddels meerdere malen geplunderd door sterkere spelers aan zijn shirt.

Niettemin: Clash of Clans Android maakt je een goed gevoel! Ook als een zekere heer Neeson ziet de hele zaak is misschien een beetje te serieus, zoals deze grappige promotionele clip toont het spel:

Als je van tower defense, maar eerder eintauscht gebouw tegen card strategie moet ook kijken naar de "Spin-Off"The Clash Royale app, gooien. Maar let op: zeer verslavend! Strategen krijgen hun geld!

map
Adblock
detector