wijsneus

De quiz spel alls vertegenwoordigt de algemene kennis van de speler op de proef. In elke quiz round, is het belangrijk om zo veel correcte antwoorden te verzamelen in een korte tijd. Een leaderboard in het netwerk en een persoonlijke verzorging statistieken in de gratis Win-app voor Windows 8 en Windows 8 RT voor een extra spel incentives.

Alls Download met 2.600 lastige quizvragen

bevat een spel op alls elk vijftien rondes van vragen met vragen uit tien verschillende categorieën van kennis zoals politiek, sport, geschiedenis en wetenschap. De vragenlijst bevat meer dan 2.600 inzendingen die veel waren meer dan 115 miljoen keer gebeld en zijn voortdurend uitbreiding van de know-alls downloaden via updaten inzendingen. De speler kan zelfs functioneren "vraag verzenden" gebruik deze om de quiz te voltooien met uw eigen vragen en antwoorden. De fabrikant belooft dat alle gestelde vragen worden in detail besproken en vervolgens aangeboden als een automatische update.

Alls Download

volgend Categorieën zijn de know-it-Quiz beschikbaar. De speler heeft de keuze of ze willen krijgen gestelde vragen van een zekere kennis sectie of een mix van allemaal.

  • film & TV
  • vreemde woorden
  • aardrijkskunde
  • geschiedenis
  • kunst & cultuur
  • literatuur
  • muziek
  • natuur
  • sport-
  • Techniek en Wetenschap

Interessante statistieken bezit algemene kennis

Niet alleen het aantal juiste antwoorden één op alls, de tijd die nodig is om de vragen te stromen in de persoonlijke hoge scores met een antwoord. Daarnaast is de gratis app te winnen seizoenen met de quiz Statistieken tonen in welke categorieën je doet het bijzonder goed of slecht. Een wereldwijde statistieken bleek ook hoe goed sneed zijn eigen algemene kennis, in vergelijking met het wereldwijde gemiddelde voor alle spelers.

Alls downloadstatistieken

Alls biedt quizvragen van verschillende moeilijkheidsgraden

De vragen hebben zeer verschillende moeilijkheidsgraden. ga gemakkelijk en moeilijke vragen van zichzelf. Zo kan de speler een bezoek aan de "sport-" gelanceerd aan het begin van de uiterst lastige vragen, zoals de hoeveelheid van een basketbal mand is bevestigd (03:05 m) of zoals de Rally World Champion van het jaar 2004-2012 is (Sébastien Loeb). Natuurlijk, eenvoudiger vragen in de mand, bijvoorbeeld, hoeveel spelers is voorzien van een beach volleybal team (2), van hoeveel sneetjes je schiet biathlon per pas (5) of als de beroemde "doelman titanium" met echte naam is (Oliver Kahn).

Van de legendarische Wembley doel om aan de Olympische Winterspelen 2014

De sport-vraagstukken op het gebied Alls Download spreken deel oudere ervaren halfjaar, zoals die ter bescherming van de legendarische Wembley gate (Hurst). Anderzijds zijn ze soms ook zeer actueel, zoals die van de locatie voor de 2016 Olympische Zomerspelen (Rio de Janeiro). Wie vaak kiest dezelfde favoriete categorie, helping gevonden dat de vragen alleen maar vrij snel zou herhalen. Dit verklaart waarschijnlijk ook dat sommige spelers het bereiken van een nauwelijks haalbaar is met de quiz rookie slaggemiddelde in de hoge scores. Veel quiz buitenissig waarschijnlijk weet dat de 2633 vragen uit het hoofd. Wie op zoek is naar meer quizzen vindt het in onze downloadsectie.

Alls Download Vragen

map