Game Royale 2: Het Geheim van Jannis IJsland app

Het is terug - in pixel vorm: Jan Böhmermann gevonden in de Neo Magazine Game Royale 2: Het Geheim van Jannis IJsland app op een onbewoond eiland in de Stille Zuidzee weer. En uw taak is nu om terug naar de bewoonde wereld te vinden met hem de weg.

Game Royale 2: Het Geheim van Jannis IJsland appJan Böhmermann is op de weg opnieuw - ditmaal onwillekeurig op een onbewoond eiland. (Foto: BTF / Redactie)

Uitzichtloze situatie in de Neo tijdschrift Game Royale 2: Het Geheim van Jannis IJsland app?

Na zijn vlot pretzels heeft uiteengezet, om Janni moeten hun weg op een eiland te vinden. Tussen strand en de jungle is het in de eerste plaats om iets te drinken en te eten. Buiten hulp die hij ontvangt (min of meer) van Sidekick William Cohn, die op zijn beurt maakt de Bildundtonfabrik aan zijn vriend en collega te vinden - misschien als dank voor zijn redding in het eerste deel, Treasure of the Lost Bald. Inbegrepen zijn weer de Beefträger, Ralf Kabelka en Larissa Rieß als Larissa Parijs.

Game Royale 2: Het Geheim van Jannis IJsland app strandGelukkig Janni heeft het gemaakt naar het eiland na zijn vlot weg van pretzels is verstreken. Maar in een nogal eenzaam ... (Foto: BTF / Redactie)

Alleen het laadscherm maakt met zinnen als "annuleren overuren" of "Bereken Williams content" opnieuw willen meer wit in een bekende neo-tijdschrift-stijl. En in het spel zelf, het blijft situaties uit de TV-formaat, personen met woordspelingen en kleine conclusies. Dat laat een of andere grijns.

Game Royale 2: Het Geheim van Jannis IJsland app witWordplay komt weer niet te kort. (Foto: BTF / Redactie)

Net als in de vorige moeten we ons manoeuvreren door te klikken op het scherm te onderzoeken dingen en te combineren en een of andere manier vinden aanwijzingen om het mysterie en het oplossen van - naar beneden van die verdomde eiland - in dit geval.

Een paar nieuwe functies en meer wit

De ontwikkelaars hebben een kleine gewerkelt gameplay. Zo zal de controle vloeistof en gemakkelijker met een klik te geven. Daarnaast zijn er meer speelbare personages - twee keer zo veel. Bovendien had ze meer ingepakt alle drie gags. Het plezier zullen we bijeen in ongeveer drie weken - in dat moet worden afgezien van sociale contacten, volgens BTF, alleen maar omdat dit spel is gewoon te hoog.

Game Royale 2: Het Geheim van Jannis IJsland app notitiesOok verwijzingen naar mensen, gebeurtenissen en - zoals in deze beroemde geval - serie cheer tempert. (Foto: BTF / Redactie)

De Neo tijdschrift Game Royale 2: Het Geheim van Jannis IJsland app is beschikbaar voor een prijs van 1,99 uit de Google Play Store (Android-versie 5) en de App Store (iOS-versie 8.3) en als download op Steam (Windows 7). De browser-versie, is echter vrij om te spelen - in een Standard Edition met alle geluidseffecten en animaties, ongeveer 100 MB groot, en in een uitgeklede "Economy Edition" met ongeveer 50 MB groot, maar zonder muziek, spraak, geluidseffecten en met minder achtergrond animaties.

Andere gratis Adventure spellen - waaronder Game Royale 1 - is beschikbaar in onze download map. Wie wil zelfs de Neo tijdschrift Game Royale app in de tussentijd proberen: Start Here!

map