met gratis Mijn Talking Tom Download is een virtueel huisdier in de vorm van een kat op de smartphone. Hoe maak je niet weet wat de Tamagotchi keren, Tom wil gevoed, vermaakt en verzorgd. Talking Tom herhaalt wat de gebruiker spreekt in de telefoon, en er is een scala aan ontwerp-opties. Kleine in-game spellen zoals Bubble Shooter bieden veel afwisseling.

Mijn Talking Tom Downloaden voor kattenliefhebbers

De parallellen met de kleine virtuele chick - vooral de gameplay op - uiteraard, kan niet verbergen. Niettemin, uit verveling of eentonige werkzaamheden geen sprake in het spel app kan zijn. De gratis Android-app My Talking Tom brengt niet alleen spreken, maar een liefde behoeftige kat op de smartphone. Bijzonder belang zijn geplaatst op interactiviteit ontwikkelaars. Dus Tom kan niet alleen spreken, maar toont ook realistisch antwoord op de natuurlijke behoeften of als je hem of beroertes kietelen. De virtuele Schmusetiger geniet wereldwijde populariteit, in meer dan 130 landen, de app neemt de hoogste rangen.

Mijn Talking Tom Download

borstvoeding behoeften van My Talking Tom

Net als bij een echt huisdier, moeten de gebruikers nadat ze Tom hebben aangenomen om te zorgen voor hem. Dus de moeren en bouten moet worden gewaarborgd na het downloaden van My Talking Tom op wat hij nodig had. Volgens de gebruikers om honger, vermoeidheid, de natuurlijke behoefte, moet naar het toilet gaan, of te reageren op het verlangen naar entertainment. Als je hem gevoed, praat met hem of gekieteld hem, kunt u zich verheugen op real-life emoties.

Mijn Talking Tom Download behoeften

Over het algemeen moet de speler te brengen door middel van negen stadia van groei en onderwerpt 999 Level virtuele kater. Daarnaast kunnen gebruikers van Android-apparaten vanaf versie 4.1 in staat om films op te nemen met de pratende Tom en te delen. Daarnaast kunt u vrienden met hun virtuele katten te bezoeken.

In de gaming software te verhogen individuele katten

Gelukkig is Tom is niet hetzelfde Tom. Elke gebruiker heeft de mogelijkheid om zijn eigen persoonlijke kater te verhogen. Om die honderden bont variaties evenals kleding en accessoires beschikbaar. Zelfs je eigen huis kan worden aangepast met verschillende meubels eigen smaak.

Mijn Talking Tom downloaden mini-games

Mini-games bieden bij Tom voor een verandering

Dus niet te vervelen tussen voeding krijgen, toiletbezoek en slaapplaats, worden verschillende mini-games opgenomen in de My Talking Tom Download tien. Met Bubble Shooter, het geheugen en het huis van de muis, kan de gamer de tijd te doden. Onderweg kan hij zo verzamel gouden munten, die op hun beurt leiden tot nieuwe mogelijkheden. Talking Tom brengt virtuele huisdier op Android In vergelijking met een verscheidenheid aan simulator games van A tot Z, dit zijn geen technische of de handel simulatie. Met het spel app kan My Talking Tom gebruikers hun gevoel van verantwoordelijkheid te testen als het gaat om huisdieren. Echter, je moet communiceren met kinderen die katten hebben verschillende behoeften in de werkelijkheid en friet of aardbeien zijn niet op het menu. De geïntegreerde mini-games zorgen voor de nodige portie afwisseling. De animatie van de kat samen met hun real-life emoties is zeer succesvol.