de Rail Nation Download komt de overvloedige grote voetsporen van de economische simulatie Railroad Tycoon. Net als het legendarische model je staat in deze gratis browser spel voor de enorme opgave om een ​​spoorlijn rijk bijna vanaf nul.

Rail Nation download voor simulatie liefhebbers en treinliefhebbers

Locomotieven en wagons te kopen, leg rails, bouwen stations - stap voor stap transformeert de speler van Rail Nation downloaden van een slaperige uithoek in een belangrijke hub op het spoorwegnet. De prijs van dergelijke middelen landt door bekwame handel populaire goederen aan de kassa en zal dan verstandig worden belegd. Strategie speler, simulatie liefhebbers en treinliefhebbers starten hun eigen bedrijf, verzorgen van lucratieve vervoer en dicht in de samenleving bij elkaar. De steden zijn voortdurend groeien als ze worden geleverd door de spoorlijn tycoons met de gewenste goederen.

Rail Nation Download

Rail Nation leidt van de stoommachine aan de moderne elektrische aandrijving

Na verloop van tijd wordt de speler groeit zo op het spoor Nation de zuivere vervoerder ook in de rol van de producent van de goederen in. Bovendien hoeven de treinminnaars niet eeuwig duren al naar op zoek mooi met, maar geef liever underpowered stoommachines, maar verandert in eerste instantie voor diesel en vervolgens elektrische aandrijvingen. Door de eeuwen heen, is het zeer belangrijk om altijd te brengen de meest moderne locomotieven naar het spoor. Als winnaar in de grote rail geschil is een persoon die uiteindelijk krijgt de meeste prestige punten en met hun eigen stad wint de finale.

Vraag en aanbod worden berekend in real time

Rail Nation wordt gespeeld op een fictieve kaart met 50 steden en meer dan 1000 bedrijven. gewoon 50 producten, van hout tot auto's, kan van de ene plaats worden geleverd aan een andere trein. In elk level vier verschillende goederen van een bepaald bedrag op een stad om te worden geplaatst om het transport premies te verzamelen. De prijs van de goederen verkregen als in het echte economische levensduur van de vraag en aanbod. De speler heeft een eigen treinstation met een aantal gebouwen die winst te genereren en de kansen voortdurend uit te breiden. Dit is bijvoorbeeld ook van invloed op het maximale aantal motoren die de spoorwegmagnaat kan bezitten.

Rail Nation downloaden goederen

Nieuwe Rail Nation scenario met concurrentie tussen Oost en West Coast

Sinds mei 2014 wordt de Rail Nation Download een Amerikaanse scenario kan worden afgespeeld op een real-kaart van de VS met de Amerikaanse locomotieven en een competitie tussen de oost- en westkust worden uitgevochten. Elk spel is verdeeld in Zes op elkaar voortbouwen tijdperken, van telkens 14 dagen. Zo, het nemen van een spelronde waarin je nieuwe locomotieven verkend en uitbreiding van haar station, ongeveer drie maanden in beslag. De finale wordt uiteindelijk afgevoerd na de laatste periode tussen de tien top-ranked steden.

Snel aan de slag met een behulpzame handleiding

Prijzenswaardig is de chique graphics van de strategie spel. de gemakkelijke bediening en een uitgebreide les zorgen voor een snelle, makkelijke instap. De browser spel is gratis te spelen, maar sommige functies, zoals de snelle afwerking van de acties op de premie valuta in het spel kan worden ontgrendeld. Dit kan verdiend, maar ook worden aangeschaft via een winkel met echt geld.