Bouwplaatsen Simulator 2017

wanneer Bouw simulator 2017 te downloaden de speler overneemt als hoofd van een bouw- en sloopbedrijf, de bouw het beheer en de verantwoordelijkheid voor grote bouwprojecten. Hij voltooide diverse opdrachten voor werken, waarin met een hands-on de krachtige bouw van machines en apparaten.

De lead ondernemingen die eigendom zijn tot succes: bouw simulator 2017 te downloaden

Echter, de speler is niet alleen actief op de site, maar moet ook veilig nieuwe orders voor zijn bedrijf in de veelzijdige voertuig en management simulatie, van eengezinswoningen tot grote winkelcentrum. Het is dit plan en coördineert de samenwerking van alle partijen om daadwerkelijk op schema te blijven. Met de winst die het eigen bouwbedrijf kan worden verhoogd en de toekomstige Baulöwe krijgt toegang tot de grote bouwopdrachten in nieuwe plaatsen.

Bouw simulator 2017 te downloadenWanneer de bouw simulator 2017 downloaden van de speler neemt een bouw- en sloopbedrijf. (Foto: Koch Media)

regelapparatuur jezelf alle soorten!

Vooral veel plezier de voorbereiding van de scheuren van gebouwen. De speler kan daarbij zelfs swing de sloopkogel of voorschotten die overeenkomen met explosieven. Hij zit achter het stuur, de verscheidenheid van apparatuur. De bouw- en sloopafval bedrijf heeft ten minste de volgende voertuigen en uitrusting: kranen, bulldozers, laders, graafmachines, wals, pick-up trucks, dump trucks, rupskranen en een cement mixer truck. De Baulöwe moet er ook voor zorgen dat de beschadigde voertuigen met speciale programma's goed worden onderhouden, zodat ze altijd klaar voor gebruik.

Bouw simulator 2017 downloaden scheurenDe speler kan zich uitleven in het slopen van gebouwen. (Foto: Koch Media)

De volgende zijn de systeemvereisten 2017 te downloaden op bouwplaatsen simulator:

  • Besturingssysteem: Windows 7, 8, 8.1, of 10
  • Processor: Core i5-2300 / AMD Athlon X4 760K
  • Geheugen: 8 GB RAM
  • Graphic: van GeForce GTX 670 of Radeon HD7970 met 2 GB VRAM
  • DirectX: Versie 11
  • Disk Space: 15 GB beschikbare schijfruimte
  • Geluidskaart: compatibel met DirectX

Veel andere simulator spellen te downloaden, onze goed gevulde spelletjes catalogus, met inbegrip van de Bouw Simulator 2 te downloaden, waarmee de speler te nemen op smartphones of tablets werken en kan originele bouwmachines en apparatuur te gebruiken.

Bouw simulator 2017 downloaden nieuwNieuwe gebouwen van eengezinswoningen tot grote winkelcentrum (Foto: Koch Media)

map