de Ride downloaden het hart zal kloppen van de motorfiets vrienden later. De fietser simulatie heeft 100 gelicenseerde origineel fietsen genoeg om de mooiste straat motorfietsen van de meest populaire fabrikanten en vele hete races te kiezen.

Ride Download: Racing rond motorfietsen

Alle grote namen vertegenwoordigd zijn, onder andere apparatuur, de fabrikant Ducati, Yamaha, Kawasaki, KTM, Agusta, Aprilia, Triumph, Honda, Suzuki, Energica, EOR en Lightning. Verschillende individualisering opties voor fietsen en ruiters en spannende race tracks op 15 locaties over de hele wereld om uit te kiezen. Vrienden van de motorfiets simulaties kunnen zich verheugen op onderhoudende volle snelheid wedstrijden.

Ride downloaden

Stad cursussen, landelijke routes en historische renbanen

Voldoende afwisseling is gegarandeerd, zowel in de fiets en met het circuit lay-out. Er zijn stratencircuits, landelijke routes en historische ras cursussen beschikbaar die u kunt skiën door Superbike, Supersport, naked bike en historische motorfietsen. Wie houdt stemt zijn voertuig maakt gebruik van verschillende motorfiets aanpassingen en -aufrüstungen. De voordelen zijn niet alles over de look. Een deel van de aanpassingen ook de prestaties van de geliefde fietsen te optimaliseren.

Ride Download Fabrikant

Single player mode met een wereldtournee gebeurtenissen

Verschillende game modes zijn inbegrepen in de motorfiets simulatie. Ten eerste is er de single player mode een wereldtournee evenement waarbij de fietser heeft de taak om de top van de wereldranglijst te bereiken en om te concurreren in verschillende disciplines, zoals single, acceleratie en endurance races. Ook mogelijk zijn snel races met een vrije keuze van de route en de motorfiets en een tijdrit.

concurreren paarsgewijs via gedeeld scherm

Vooral veel plezier de voorbereiding van de split-screen multiplayer-modus voor twee en de online-modus voor races met maximaal 12 menselijke chauffeurs. Een rewind functie is beschikbaar, evenals de mogelijkheid om slipstream rijden.

Ride Download street racing

Speelbare demo van Ride on Steam beschikbaar

Op Steam een ​​trial versie van het racespel is beschikbaar waarin de Quick Race game-modus beschikbaar is en de speler kan swish op een circuit in de Sierra Nevada met drie verschillende motoren. In de demo kan de fietsen al tune en aan te passen.

Digital Deluxe Edition met toegang tot vier DLC

The Ride download zal zijn Xbox One en 360 verkrijgbaar bij 2015/03/27 voor Windows PC, Playstation 3 en 4 ook. Motorliefhebbers kan een Digital Deluxe Edition, die bovendien is voorzien van een Season Pass met toegang tot vier DLC, een making-of boekje en de officiële soundtrack daardoor te verwerven. Tal van andere racegames gratis te downloaden zijn opgenomen in onze uitgebreide spel catalogus.