Regel het Rail

de Regel het Rail Download maakt de PC-gamers voor modelspoorder. In de simulatie spel van virtuele pelotonscommandant bouwt zijn eigen miniatuur spoorweg, met inbegrip van landschappen en gebouwen, die vervolgens over wordt geëxploiteerd door de modeltreinen.

Regel het Rail Download met de selectie van kant-systemen

De kleine spoorlijnen in te stellen Rule the Rail samen in een isometrisch 3D-weergave kan worden ingezoomd voor beter overzicht ook. Klik door te klikken komt voort uit een groene, rechthoekig gebied een mini-wereld met flatgebouwen, industriële gebouwen, planten en natuurlijke rails - die allemaal slechts een deel van een model hen op te leiden. Een selectie van kant en klare routes vergemakkelijkt homing om de werking van Regel het Rail.

Als men zijn kleine auto naar zijn wensen heeft ontworpen, begint de echte pret: Treinen worden op het spoor en in beweging gebracht. Wissels, seinen en spoorbanen in verschillende vormen zorgen dat er nauwelijks een wens enthousiaste spoorlijn fans open blijft staan ​​... By the way, een selectie van klaar planten voor Regel het Rail ook gevonden in de download sectie, die de prestaties van de simulatie te illustreren.

Regel het Rail Download

Beperkingen van Regel het Rail

De freeware is functioneel enigszins beperkt in vergelijking met de volledige versie.

map
Adblock
detector