Zes! app

met de Zes! app brengt Gram Games de volgende minimalistische puzzel app op de markt die gebruikers trekt naar de smartphone. Na het succes Samengevoegd! en 1010! dit keer zal het wankele.

Geduld en tactieken zijn in een Six! App gevraagd

Wat lijkt op het eerste gezicht als de duizendste versie van de cultus spel Tetris, is veel meer dan we vermoeden. Ook als de Six! App heeft de potentie om een ​​vergelijkbaar succes als de Russische moeder van alle mini-games. Het doel is om geleidelijk verwijderen van de modules, met behoud van een kleine zeskant voor de crash. Dit is wanneer het spel begint rustig op de top van de toren, maar begint zodra de eerste stenen worden verwijderd bewegen. Dan is het ook niet: volharden geduldig tot de geometrische structuur weer gevangen heeft, of snel te reageren, zodat de zeshoek niet in de afgrond valt. Wat klinkt zo simpel, is het verstrijken van de tijd een uitdaging voor de reactie, strategie en geduld. Een combinatie die kan naast de moderne graphics lange tijd om spelers onder te dompelen.

Zes! appDe zes! App is de perfecte digitale snack!

Veel levels en dagelijkse uitdagingen

Op dit moment biedt het Six! App biedt 99 levels elke dag met nieuwe uitdagingen. Een totaal van drie dagelijkse uitdagingen kunnen worden voltooid en breng verder verscheidenheid aan het vrij eenvoudig - zij het briljant - concept van de games. Daarnaast is een goede plaatsing aangetrokken tot de hoge score lijst. De geïntegreerde Share-functie maakt het ook mogelijk de directe vergelijking met hun eigen vrienden of publicatie van persoonlijke beste. Afhankelijk van de vaardigheid neemt een ronde slechts een paar seconden of een paar minuten, waardoor de app is perfect in tussen als een noodoplossing of een korte afleiding.

Geen in-app aankopen, voor commercials

Het vermelden waard is dat de ontwikkelaars afzien van de algemeen geldende in-app aankopen. Wie wil de hoge score lijst te leiden, dus het kan zelf niet kopen van een top plaats. Er zijn advertenties die tijdens het spel aan de bovenkant van het scherm zichtbaar zijn. Who cares, heeft de mogelijkheid voor bijna vier euro om een ​​ad-vrije versie van het spel te kopen - een volkomen eerlijke financiering en prijsmodel.

map
Adblock
detector