laatste chaos

wanneer Last Chaos Download , Spelers beginnen aan een avontuur op de fantasie continent van Iris. Dit is bevolkt met meer dan 4 miljoen spelers uit Europa. Wie wil overgaan tot de hiërarchie van de macht en de overwinning moet zijn magische krachten te gebruiken en kies bondgenoten gestuurd.

Machthebbers in Last Chaos Download

De massively multiplayer online role-playing game biedt spelers de keuze tussen de lichte en de donkere kant. Maar welke liga u ook kiest, de manier waarop de heerser van de fantasiewereld is lang en vol gevaren.

De game wereld in Last Chaos heeft de typische kenmerken van elke fantasiewereld. Er zijn belangrijke havensteden, indrukwekkende ijs paleizen, gevaarlijke vulkanen en sombere catacomben.

In de steden drijft met andere spelers handel. In deze veilige grond is er een levendige uitwisseling van goederen en informatie. Zelfs geoogste kruiden ook dienen als een commodity zoals energie gevangen stenen. Je zou hier willen leren van nieuwe vaardigheden en het smeden van allianties dat de weg naar de macht zal effenen.

Last Chaos Download

Quest formaten voor RPG

Wie wil zijn wapen zwaaien, heeft dit in Last Chaos universum vele manieren.

In persoonlijke Dungeons individuele missies moet worden opgelost. Hier in het bijzonder eenzame kunnen spelen en zetten hun talenten. In het openbaar een aantal spelers Dungeons gaan verkennen en monster jagen. Of men werkt als een team of een persoon gaat naar Score Competition Kill, elk zelf wordt overgelaten.

In de kapel van Mooraska samenwerking is must echter. Een groep van 32 krijgers en strijders begint daar op een expeditie die kan alleen worden gedaan met intelligente coördinatie en goede communicatie.

Last Chaos character classes

Na de laatste Chaos Download, kan elke speler kiezen voor een personage klasse. Hier, de klassieke fantasy optische visionair gepantserde ridders en tolerante, rondborstige elf behouden blijft. In aanvulling op de visuele kenmerken van elk teken klasse heeft zijn eigen speciale vaardigheden.

Last Chaos Download character classes

Titans zijn gemaakt door de god van de duisternis en dankzij hun grootte, kracht en uithoudingsvermogen populaire campagnevoerder in elk gevecht. Je verzetten tegen de ridders, gebruik maken van de eer en de vaardigheid in de strijd voor een goede. Ze zijn minder sterk dan de Titanen, maar dit verschil door het maken van tactiek en vaardigheid meer dan gecompenseerd. Vrouwelijke krijgers zijn Schur kinnen en night elves die verhuizen met hun snelheid en kruisboog in de strijd.

Mages, schaduw priesters en genezers die gespecialiseerd zijn in de manipulatie van levensenergie. Afhankelijk van hun loyaliteit en missie kunnen ze helpen andere spelers of doen grote schade met dit vermogen. echter, Summoner en Erzmagierinnen gebruik van de krachten van de natuur om hun doelen te bereiken.

Voor welk karakter klasse u beslist ook de uitkomst van een gevecht kan nooit voorzien.

map