vooruitzicht

de Outlook downloaden is de opvolger van Microsoft Hotmail. Met de online service, maar je kunt niet alleen een gratis e-mail adres, stuur het via webmail en ontvangen van e-mails of de toegang via POP en IMAP via de e-mailclient. Trouwens, de PIM Web App integreert een comfortabele adresboek, agenda, online opslag Microsoft Onedrive en Office Online en bouwt Skype-verbindingen direct door te klikken op de contacten die zijn opgeslagen op. Dit alles is beschikbaar op de moderne oppervlak metro blik op desktop-pc, tablet en smartphone.

Een e-mailadres zonder Outlook Download

Hoewel Hotmail.com was een zeer populaire aanbieder van gratis e-mailadressen, maar visueel en functioneel te komen een beetje ouder. Outlook.com, kan echter zowel visueel als in termen van gebruiksgemak, goed kan zien. Terwijl Outlook 2010/2013 moet worden geïnstalleerd, dankzij de web app ook de Outlook downloaden niet nodig is - ondanks de brede waaier van functies alles draait volledig in de browser. Handling is beginner-vriendelijk en geen kleine geneste menu's vereisen. Nieuwe adressen kunnen in een handomdraai worden geregistreerd en zijn ofwel @ outlook.de, @ outlook.com, @ hotmail.com of verwijdering.

Gewoon geven de gebruiker een naam in, selecteer het gewenste adres en geeft u een e-mail wachtwoord. Het register vereist ook het invoeren van een telefoonnummer of een bestaand e-mailaccount. Bovendien is de toegang tot het Outlook e-mailadres gegarandeerd in het geval van het wachtwoord verlies. Praktisch: Als er al een account voor Microsoft Onedrive, de XBox of Windows Phone, kan deze ook worden gebruikt als een login voor Outlook Web Access. Als een directe concurrent voor Gmail Microsoft heeft ook een eigen web-app voor Gmail in Outlook te importeren.

Outlook downloadenOutlook Download: Een account aanmaken (Afbeelding: editorial)

Schrijf mails via OWA of e-mailclient

Op verzoek van de Outlook e-mailadres kan de weg gebruik maken, niet alleen in de webmail, toegang is ook mogelijk met een mailprogramma. Om gebruikers toegang via POP3 / SMTP en sinds het einde van 2013 nu ook via IMAP om de Outlook-server en / of bel mails van daar om ze te beheren in de lokale mailer. In de IMAP-variant, de berichten blijven op de Microsoft Server opgeslagen en tegelijkertijd beschikbaar via de Outlook Web App zonder download. Degenen die graag de ouderwetse manier e-mails in één programma te bewerken, een vrije keuze van geschikte e-mailclient downloaden hier. Maar de operatie in de web browser is goed georganiseerd en gaat snel uit de hand. Het plaatsen van e-mails vindt plaats in één venster en wordt verder vergemakkelijkt door de standaardinstellingen, zoals het instellen van lettertype en grootte in de Outlook-opties en een handtekening in tekst of HTML-formaat invoegen.

Planten om een ​​wens te voegen door ze te uploaden vanaf uw eigen bord, of met een paar klikken rechtstreeks vanuit Microsoft Onedrive. Daarnaast kunnen afbeeldingen worden geïntegreerd in de tekst van de e-mail. Comfortabel: De schakelbare via het menu opties cheque voor ontbrekend materiaal waarschuwt u als een in de tekst vermeld attachment, maar niet verbonden was. U kunt e-mails weg te schrijven, hetzij aan één of meer ontvangers, in aanvulling op de geadresseerden kunnen rekenen op een kopie (Cc) en blind carbon copy (BCC) schip. Via de menu-opties in te stellen een alternatief antwoord adres is op aanvraag beschikbaar.

beheren mailontvangers aan het adresboek van Outlook

Beheer geadresseerde gebruiker, maar comfortabel met de geïntegreerde adresboek. Die beschikbaar is zodra u de muis naar de bovenkant van de Outlook Web App op de knop Contactpersonen in de menubalk weergegeven. Hier kan de ontvanger ofwel individueel worden ingevoerd, of u kunt adresboek importeren in Outlook met behulp van verschillende methoden ontvangers. Transfer kunt contacten van Skype, Facebook, Twitter, Google, LinkedIn en Yahoo zijn. Daarnaast, het adres import Outlook 2010/2013, Windows Live Mail of CSV-bestand is mogelijk. Elk contact met wie een e-mail van Outlook Online werd verzonden wordt ook automatisch opgeslagen.

Outlook-adresboek DownloadHandig selectie van de e-mail geadresseerden (Foto: editorial)

In aanvulling op het e-mailadres dat gewenst is veel meer details over elk contact uit, bijvoorbeeld, adresgegevens, telefoonnummer en alternatieve adressen, e-mailadressen, websites, enz. Individuele contacten zijn georganiseerd met weinig inspanning in groepen. Op deze manier is het schrijven van berichten naar meerdere ontvangers tegelijk georganiseerd in een mum van tijd. Daarnaast kunt u het Outlook-adresboek exporteren als een CSV-bestand of direct in Outlook 2010/2013. De ontvanger groepen, echter, zijn achtergelaten door de boot.

Mails ontvangen en sorteren op filter regel

Inkomende e-mail scant Outlook natuurlijk bevatte plagen, waaronder de goed functionerende spamfilter is nu verplicht, hoewel men zou moeten kort vermeld. Echter Schick is de geïntegreerde mail filter: Wie ontvangt veel berichten, soms verliezen soms volgen. De geïntegreerd in Outlook Web App downloaden automatisch sorteren bespaart vermoeiend handmatig sorteren en kunt uitvoeren met elke inkomende tijd bepaalde acties. De filters kunnen worden gecombineerd en aangepast indien zij alleen actief wanneer een exacte overeenkomst, of zelfs als bijvoorbeeld een woord is slechts een deel van het subject. Beschikbaar mail filter voor inkomende e-mail:

 • opzicht
 • retouradres
 • naam van de afzender
 • adres van de ontvanger
 • investering

Met behulp van deze filter, de volgende acties zijn mogelijk:

 • per categorie
 • Verplaatsen naar map
 • bericht te verwijderen volledig
 • mark
 • Doorsturen naar een ander adres (alleen mogelijk na het controleren van de rekening via SMS)

Outlook Download mail filterRegels kunnen worden gemaakt (foto: editorial)

Inclusief Outlook-agenda's, online opslag en Office Online

Naast de handige communicatie centrum nog steeds een aantal andere geïntegreerde toepassingen, de Web App Outlook zonder het downloaden van complete oplossing voor mobiel werken. De online planner is ook beschikbaar op de bovenste menubalk beschikbaar zijn en is zeer eenvoudig te gebruiken. Data kan in stappen van 30 minuten worden ingevoerd, dit gewoon een dubbele, respectievelijk tikken op de overeenkomstige dag in het overzicht van de Outlook-agenda is noodzakelijk. In het venster dat opent en symbolen kunnen worden toegewezen aan een datum in de buurt van de datum, tijd en locatie. Dat klinkt als een gimmick, maar verhoogt de duidelijkheid in de kalenderoverzicht ver achter. Dat is de manier waarop de verschillende opvattingen dag, maand, etc. en klaar om tijdonafhankelijk taakplanner zijn. Leuke extra's: De MSN Weer voor mijn locatie wordt in de agenda overzicht direct als een symbool. En bewegen eenmaal toegepast, dateert gebruikers eenvoudig slepen en neerzetten - de benoeming gegevens automatisch gewijzigd.

Bovendien, het creëren van terugkerende afspraken in rotatie is dagelijks, wekelijks, maandelijks of jaarlijks verstrekt. Als nog meer deelnemers worden uitgenodigd om de benoeming, de Outlook-scheduler het bijbehorende verzoek meldingen automatisch via e-mail. Als een datum verwijderd, wordt een annuleringsdatum automatisch verzonden. Als alternatief, de planners van de Outlook Web App kan ook worden gebruikt als een groep kalender. om de kalender via de bijbehorende functionele secties kan selectief delen met individuen. Een e-mailadres is eenvoudig ingevoerd en geselecteerd het gewenste niveau brengen.

Outlook-agenda DownloadKalender met andere mensen delen (Afbeelding: editorial)

beschikbare machtigingen voor de groep kalender:

 • Partners (in)
 • bekijken, bewerken en items verwijderen
 • Show details
 • Bekijk gratis / bezette periodes, titels en locaties
 • Bekijk gratis / bezette periodes

Als alternatief kan de Outlook Cal worden alleen gedeeld met leesrechten voor Free / Busy of gebeurtenis details. Dit zijn diverse opties beschikbaar:

 • HTML: Link naar de web browser weer te geven
 • ICS: Import in een andere agenda-applicaties via webcals
 • XML: weergave in een Feed Reader

U vindt meer artikelen lezen waard voor Outlook programma hier:

 • leren om de kalender te beheersen
map