Samsung Galaxy J5

de Samsung Galaxy J5 Download biedt kopers van de populaire smartphones gedetailleerde instructies over 104 pagina's met veel illustraties. Alle belangrijke kenmerken van de inrichting worden toegelicht. Veel tips en trucs voor gevorderde gebruikers zijn opgenomen in de Samsung Galaxy J5.

Samsung Galaxy J5 Download PDF gids voor meer dan 100 informatieve pagina's

De Samsung Galaxy J5 gebruiker blijkt te zijn behulpzaam ondersteuning en begeleiding om de smartphone-modellen SM-J500F / DS en SM J500FN en het model serie SM-J510 en J710 SM zijn. Vooral voor beginners die niet duur high-end smartphone nodig hebben, de Android-smartphone Galaxy J5 is in grote vraag, omdat het beschikt over goede faciliteiten en bovenal een fatsoenlijke prijs-kwaliteitverhouding. De Samsung Galaxy J5 heeft een vijf-inch AMOLED-scherm in HD resolutie van 1280x720 pixels en LTE-mogelijkheden aan boord. In tegenstelling tot de huidige S6-modellen, kan de batterij te vervangen en uitbreiden van het geheugen, waar veel gebruikers hechten groot belang. De J5 smartphone ongeveer 8 mm dik en 143 gram.

Samsung Galaxy J5 DownloadSamsung Galaxy J5 Download: Informatieve PDF gids voor meer dan 100 pagina's. (Foto: Samsung / Redactie)

Fatsoenlijk werk beoordelen en gezonde uithoudingsvermogen

Binnen een Qualcomm Snapdragon 400/410 sleutelt met vier ARM Cortex-A53-cores met maximaal 1,19 GHz, wat zorgt voor een fatsoenlijk werk snelheid in combinatie met de 1,5 gigabyte aan geheugen. Samsung levert de smartphone uit de fabriek met Android 5.1 en de eigen TouchWiz-interface. De vervangbare batterij heeft een capaciteit van 2600 mAh en een gezonde uithoudingsvermogen zonder gebruik te maken van de ultra-energiebesparende modus. Galaxy J5 een 13-megapixel camera achter en een 5 megapixel camera aan de voorkant zijn geïnstalleerd die niet hoge prestaties voor professionals bieden wel, maar garanderen dat fatsoenlijke beelden.

Samsung Galaxy J5 Download CameraEen 13-megapixel camera achter en een 5 megapixel front camera ook aan boord. (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy J5 gebruiker: van de basisinformatie over de apps

De Samsung Galaxy J5 aanvankelijk basisinformatie over de levering, het apparaat ontwerp, de batterij, SIM-kaart of USIM-kaart, geheugenkaart, in- of uitschakelen van het apparaat, touch screen, startscherm, lock-scherm, kennisgeving Typ tekst, screenshot, geopende toepassingen en de apparaat en data management. In het hoofdstuk toepassingen, de onderwerpen te volgen installeren of verwijderen toepassingen, telefoon, contacten, berichten, internet, e-mail, camera, galerij, Smart Manager, S Planner, video, voice recorder, Mijn bestanden, Memo, Klok, Calculator, Radio en Google Apps.

Advies en hulp bij problemen in de Samsung Galaxy J5

Doorgaan op de Samsung Galaxy J5 Download met instellingen: WiFi, Bluetooth, offline, mobiele hotspot en tethering dataverbruik, SIM card management (dual-SIM-modellen), mobiele netwerken, NFC en betaling, verbindingsinstellingen, geluiden en meldingen, advertenties, applicaties, wallpapers, thema's, beveiligingsapparaat, gegevensbescherming, inputassistance, accounts, back-up en opnieuw in te stellen, de taal en het invoeren van de datum en tijd. Aan het einde van de Samsung Galaxy J5 onthult gebruiker advies en hulp bij problemen. Wie op zoek is naar meer smartphone handleidingen en programma's voor telecommunicatie, vindt in onze uitgebreide te downloaden catalogus.

Samsung Galaxy J5 Download Video RecordingTips voor video-opname in Samsung Galaxy J5. (Foto: Samsung / Redactie)

map