met de Vind Facebook app bereikt een geheime momentopname om de beoogde persoon in het netwerk te volgen. De gezichtsherkenning app is op dit moment in Rusland een totaal hit, Datenschutzrechtler echter aan de alarmbel.

Met de Find Facebook-app voor de juiste partner? Nauwelijks!

De tool was oorspronkelijk bedoeld om een ​​revolutie in de online dating door snapshots met de profielfoto's van de gebruikers van de Russische Facebook versie VKontakte worden geëvenaard. Op deze manier kan van elke toevallige ontmoeting - op de weg of in het café - vast te stellen de identiteit en contactgegevens. De technologie achter stelt volgens de ontwikkelaars om te zoeken een miljard foto's in één seconde. Naar aanleiding van de app biedt een beeld met de hoogste gelijkenis evenals tien hits. De kans op succes zou zijn geweest 70 procent. Nu al, de gezichtsherkenning met verschillende databases werken - Facebook momenteel behoort nog niet doen. Of de Find Facebook app daadwerkelijk wordt gebruikt op zoek naar de juiste partner is om te twijfelen. De verleiding om vreemden of bekende mensen stalken is waarschijnlijk te groot voor de meeste gebruikers. Dus dat een sterke inbreuk op de privacy van gebruikers van VKontakte bestaat, lijkt te geven kleine Russische ontwikkelaars (wat een verrassing).

Vind Facebook appOm het zoeken Facebook-app te gebruiken, het register op de Russische website VKontakte is noodzakelijk. Afbeelding: Vind Gezicht.

De tool opent niet alleen stalkers sluizen

De politieke gevoeligheid van het zoeken Facebook app laat zich door de belangstelling van de verschillende overheden om de software. Officieel, alleen om het opsporen van gezochte criminelen op de app gezichtsherkenning op social media kanalen. Maar de app opent ook minder ehrvolle toepassingsgebieden als de arrestatie van een aantal criminelen. In landen waar de vrijheid van meningsuiting is een zeldzaamheid, de app kan identificeren dissidenten politiek worden gebruikt. Het gebruik van "meer privé" gebieden is meer dan twijfelachtig. Dus dankzij de instrumenten van de identiteit van de actrice in adult entertainment films werden aangekondigd. Vanuit een oogpunt van gegevensbescherming, de gezichtsherkenning app voor u een gemiddelde ramp.

Gratis app met betaalde abonnementen

Het downloaden van de app, evenals de registratie en de registratie is gratis voor gebruikers - extra functies extra kosten. Van 50 cent tot iets meer dan 60 euro premium functies zijn te boeken. Op dit moment zijn ze waarschijnlijk minder interessant voor de Duitse markt, maar de gezichtsherkenning via Facebook met de volgende update moet worden geïntegreerd, zal dit waarschijnlijk veranderen abrupt (helaas).