Samsung Galaxy S5 mini handleiding

met de Samsung Galaxy S5 mini handleiding Download volledig worden geïnformeerd over alle functies en opties en onthullen tips en trucs van de mobiele telefoon kopers van de populaire smartphones. De Samsung Galaxy S5 mini handleiding is beschikbaar op 226 pagina's in het Duits als een PDF-bestand.

Samsung Galaxy S5 mini handleiding downloaden met veel tips & Trricks

Degenen die een Samsung Galaxy S5 mini (modelnummer SM-G800F) te kopen, gevonden in de buitenste verpakking, helaas slechts een quick start guide, de zogenaamde Quick Start Guide. Het bevat alleen de belangrijkste functies, zoals de SIM-kaart en de batterij plaatsen. Wie een echte Samsung Galaxy S5 zou mini-gids voor de hand moeten worden geïnformeerd over alle details van haar nieuwe smartphones, de officiële Samsung Galaxy S5 mini nodigt handleiding. Hier, vele verborgen opties en de aanbevolen instellingen gevonden. Dus gebruik problemen en fouten van alle soorten kunnen worden vermeden.

Samsung Galaxy S5 mini handleiding DownloadSamsung Galaxy S5 mini handleiding downloaden in pdf-formaat op 226 pagina's

Galaxy S5 mini met hartslagmeter en vingerafdrukscanner

Als Samsung Galaxy S5 mini is de kleinere pockets-compatibele versie van de populaire smartphone Samsung Galaxy S5. Ten opzichte van zijn grote broer, de Galaxy S5 mini technisch afgeslankt, maar levert ook belangrijke innovaties van S5 als de hartslagmeter en de vingerafdruk scanner. De S5 Mini loopt met een kloksnelheid van 1,4 GHz quad-core processor Exynos 3470 en 1536 heeft GB RAM en 16 GB intern geheugen aan boord. Het geheugen kan worden uitgebreid met een MicroSD-kaart van maximaal 128 GB, in tegenstelling tot de opvolger Samsung Galaxy S6. De Super AMOLED-display biedt een HD-resolutie van 1280x720 pixels en heeft een grootte van 4,5 inch. De S5 mini is waterdicht en stofbestendig. Juridische hoog is de 8-megapixel camera aan de achterkant. Het voorste camera 2,1 megapixels.

De Samsung Galaxy S5 mini handleiding worden de eerste stappen

De Galaxy S5 mini gebruiker presenteert eerst de eerste stappen beschrijft de levering en inrichtingsontwerp, blokkeert het gebruik van de SIM- of USIM-kaart, batterij en geheugenkaart, het activeren en deactiveren van de inrichting en het scherm en ontgrendelen. De volgende zijn de Kerngegevens: Met behulp van de touch screen, Indeling beginscherm, meldingen paneel en Quick Control box geopende toepassingen, installeren of verwijderen, tekstinvoer, Screenshot en energiebesparing, evenals de netwerkverbinding, de mobiele dataverbinding, Wi-Fi-tethering en mobiele hotspot, Internet. Het gaat verder met functies voor beweging en gebruiksgemak: bewegingen en gebaren, Air View, Toolbox en de gevoeligheid van het touchscreen.

Samsung Galaxy S5 mini handleiding Download Device componentenDe bescherming van modellen in een oogopslag

De Samsung Galaxy S5 mini handleiding laat zien hoe verbindingen met andere apparaten te maken

In het hoofdstuk gevonden Personaliseren in de Samsung Galaxy S5 mini Manual Download de onderwerpen startscherm en de toepassing scherm beheren, wallpapers en ringtones, verandering scherm vergrendeling methode overgedragen vingerscanner, private and easy mode, gegevens van de vorige apparaat en het opzetten van accounts. Het wordt gevolgd door hoofdstukken telefoon, S Health, contacten, berichten en e-mail, camera, galerij, multimedia, beveiligingsfuncties en grote apps en functies. Het blijft de productie met het aansluiten op andere apparaten, het apparaat en de data manager en instellingen en input te helpen.

Samsung Galaxy S5 mini handleiding Download Start Screen OptionsHet startscherm opties worden in detail toegelicht.

map