Samsung Galaxy A3 handleiding

Samsung Galaxy A3 handleiding

de Samsung Galaxy A3 Handleiding Downloaden meegeleverde kopers van de nieuwe Galaxy smartphones offcial handleiding in PDF-formaat. Dit omvat 150 pagina’s kennen allemaal strak en netjes verwerkt mobiele telefoon van Samsung.

Samsung Galaxy A3 Handleiding Downloaden als een nuttig PDF Guide

De Samsung Galaxy A3 draagt ​​in versie 2016 de type-aanduiding SM-A300FU, in versie 2017 SM A320FL. Het kwam oorspronkelijk met een 4,5 inch display op de markt en is verkrijgbaar met een 4,7-inch HD Super AMOLED display. Dit is zeer hoge kwaliteit en niet hoeft te verbergen voor de high-end modellen van Samsung en Apple. De metalen behuizing herbergt een nano-SIM-kaart en microSD-kaart. De laatste strekt de 16 GB base geheugen tot 128 GB. Helaas is de batterij goed geïnstalleerd en kan niet worden gewijzigd door de gebruiker.

De smartphone scherm blijkt handig te zijn en nog steeds zakken compatibel. Binnen een sterke octa-core processor werkt. Andere functies zijn onder meer een snelle uploads en downloads via LTE Kat.4 en een 13 megapixel hoofdcamera met een hoge intensiteit F1.9 diafragma voor heldere beelden, zelfs bij weinig licht. Vrijwel de camera snelle start en camerafuncties voor selfies en beeldoptimalisatie.

Samsung Galaxy A3 Handleiding Downloaden

Tips voor het openen, installeren en verwijderen van applicaties

De Samsung Galaxy A3 Handleiding Downloaden gewijd – net als bij de Samsung smartphone handleidingen gebruikelijk – in eerste instantie de eerste stappen. Deze verklaren afgifte, inrichtingsontwerp het gebruik van SIM- of USIM-kaart, batterij en geheugenkaart in- en uitschakelen van het apparaat en het scherm vergrendelen en ontgrendelen. De volgende basisinformatie over het gebruik van het touch screen, de lay-out van het startscherm, het meldingenvenster en snelle instellingen paneel. Andere onderwerpen openen, installeren en verwijderen van applicaties en tekst worden in dit hoofdstuk, Screenshot en energiebesparende functie.

Samsung Galaxy A3 Handleiding Downloaden Camera

Samsung Galaxy A3 gebruiker helpt verbinding te maken met andere apparaten

Andere interessante opmerkingen van de Samsung Galaxy A3 biedt de gebruiker in de hoofdstukken netwerkverbinding mogelijkheden voor beweging en gebruiksgemak, personalisatie, telefoon, contacten, berichten en e-mail, camera, galerie en hulpverlener. Gevolgd Handige apps en functies, variërend van internet, muziek, video, klok en calculator om memo, voice recorder, Dropbox, Flipboard, radio en Google Apps. Als u doorgaat met het lezen van de instructies, leren hoe het verbindt met andere apparaten via Bluetooth, Wi-Fi, NFC of S Beam.

Galaxy A3 handleiding met advies en hulp bij problemen

Het hoofdstuk Device en Data Manager wordt beschreven hoe gebruikers aan een update van het apparaat, bestanden tussen uw apparaat en een computer overdracht, back-up en herstel van gegevens en data te resetten. De volgende zijn de instellingen die naar beneden naar de laatste detail en onthullen alle functies voor optimaal gebruik. Ten slotte is de Samsung Galaxy A3 uitgegeven begeleiding en advies en hulp bij problemen.

Samsung Galaxy A3 Handleiding Downloaden Weergave

map