Samsung Galaxy S6 Handleiding

Samsung Galaxy S6 Handleiding

de Samsung Galaxy S6 Handleiding Downloaden onthult alle wetenswaardigheden over de populaire smartphone-modellen van Samsung. De Samsung Galaxy S6 handleiding is beschikbaar in het Duits als een PDF-bestand op 141 pagina’s.

Samsung Galaxy S6 Handleiding downloaden als raadgever voor problemen en fouten

De S6 handleiding is niet meer beschikbaar in de originele verpakking van de smartphone, maar enkele beknopte instructies als zogenaamde Quick Start Guide. Daarom moet de gebruiker de gedetailleerde Samsung Galaxy S6 belasting handleiding en print naar volledig op de hoogte van alle details van haar nieuwe high-end smartphones. De enige manier om alle verborgen functies en instelopties en bediening problemen en fouten tot op de bodem.

Samsung Galaxy S6 Handleiding DownloadenDe Samsung Galaxy S6 Handleiding Downloaden onthult op 141 pagina’s alles te weten over high-end smartphone.

Samsung Galaxy S6 met vaste verbautem batterij en geheugen

De Samsung Galaxy S6 werd tegelijkertijd geïntroduceerd met de Galaxy S6 Edge als de opvolger van de Samsung Galaxy S5 van de populaire Galaxy-serie op 1 maart 2015. De officiële lancering in Duitsland op 10 april 2015. De Galaxy S6 is een door Samsung zelf Exynos 7420 processor met acht kernen (4 x 2,1 GHz en 4 x 1,5 GHz) en 3 gigabyte geheugentype LPDDR4 RAM. Het interne flashgeheugen kan worden geselecteerd door de gebruiker 32-128 GB. vergadering kritiek op veel kopers, dat dit niet afwijkt van de voorlopers van de Galaxy-serie later uit te breiden kan zijn. Evenzo kan de batterij die permanent in het S6 en S6 rand is geplaatst en daarmee in tegenstelling tot andere modellen van de Galaxy Note en Galaxy serie niet meer vervangen worden door de gebruiker.

Galaxy S6 met 16 megapixel hoofdcamera en ingebouwde vingerafdruksensor

De smartphone beschikt over een 16-megapixel hoofdcamera, de slow motion tot 240 bps in HD resolutie van 720p en opnemen in 4K mogelijk maakt. De ingebouwde vingerafdruksensor werkt in tegenstelling tot de voorgaande S5 door eenvoudig plaatsen van de vinger. De S6 modellen hebben 143,4 x 70,5 x 6,8 mm dun en mooi met 138 gram iets lichter dan zijn voorganger S5. Ze zijn echter niet waterdicht en stofdicht.

De Samsung Galaxy S6 handleiding begint met basisinformatie

De Samsung Galaxy S6 handmatig downloaden zal starten op de pagina’s 4-44 basisinformatie van de levering en opbouw van de apparatuur naar SIM of USIM-kaart en de batterij. De gebruiker leert hoe om het apparaat aan en uit zetten, te bedienen touch screen, startscherm en lock screen. Andere onderwerpen die in het eerste hoofdstuk van de Samsung Galaxy S6 Manual Download het paneel tekst Meldingen aan het typen bent, screenshots, open sollicitaties, multi-window, het apparaat en data management, sluit met TV, bestanden delen met contacten en de noodbediening.

Samsung Galaxy S6 Handleiding Downloaden Constructie apparaatHet apparaat structuur is heel duidelijk uitgelegd in de Samsung Galaxy S6 handleiding.

Samsung Galaxy S6: alle wetenswaardigheden van S Health, naar de Google Apps

Het blijft in de Samsung Galaxy S6 instructies op pagina 45-89 om de toepassingen. De trotse koper van S6 leren alles wat u moet weten hoe hij applicaties geïnstalleerd of verwijderd en hoe u de standaard toepassingen te gebruiken: telefoon, contacten, berichten, internet, e-mail, camera, galerij, Smart Manager, S Planner, S Health, S Voice , muziek, video, voice recorder, uw eigen bestanden, memo, klok, rekenmachine, en Google Apps.

20-pagina appendix met advies en hulp bij problemen

Van bijzonder belang is natuurlijk het browsen in de instellingen. Hier kun je de Samsung Galaxy S6 handmatig downloaden op pagina’s 91-103 specifieke details en opties voor Wi-Fi, Bluetooth, offline, mobiele hotspot en tethering dataverbruik, mobiele netwerken, NFC en de betaling te leren, geluiden en meldingen, weer te geven, bewegingen en gebaren. De bladzijden 104-117 herschreven met inhoud. Zij omvatten onderwerpen zoals behang, thema’s, beveiligingsapparaat, privacy & Veiligheid, inputassistance, rekeningen, back-up en opnieuw in te stellen, Taal en invoer, batterij, geheugen, datum, tijd en informatie over het apparaat. De 20-pagina appendix eindelijk gewijd ingang hulp, advies en hulp bij problemen en het probleem van de batterij verwijderd. Veel andere handleidingen en programma’s voor telecommunicatie bevat onze goed gevulde downloaden catalogus.

Samsung Galaxy S6 Handleiding Split Screen BekekenEen veel waardevolle informatie in de Samsung Galaxy S6 gebruiker, bijvoorbeeld, schermweergave te splitsen.

map