Flash Video Downloader voor Chrome

Flash Video Downloader voor Chrome

Er zijn video clips die u wilt over en weer kijken. Als ze het spelen van online video portals, maar voor deze de snelst mogelijke internetverbinding is altijd nodig – tenzij u de Adobe Flash Player Video Downloader Chrome geïnstalleerd. Met de gratis add-on flash clips kunnen worden gedownload naar uw eigen computer en spelen vanaf daar zo vaak. Zelfs zonder een internetverbinding.

geschikt Flash Video Downloader Chrome voor clip producenten

Naast het feit dat de verschillende spelen van de clips van het internetverkeer nu opgeheven, kan het alleen worden aangeroepen FVD Google Chrome, blijven de video te gebruiken, indien gewenst, en in de daartoe vereiste voor deze software is beschikbaar met de Flash Video Downloader Chrome, je gewoon. Tip: In het geval dat de nieuwe planten zullen online worden gepubliceerd, moet ervoor worden gezorgd dat er geen auteursrechten worden geschonden. Om deze reden, kunt u ook een video van video-platforms zoals YouTube, Vimeo en andere sites met de FVD voor Chrome dat aanbod auteursrechtelijk beschermd materiaal downloaden.

Flash Video Downloader Chrome

FVD vereist weinig geheugen

Afgezien van dat, de flitser Video Downloader voor Chrome, maar een zeer praktische en strakke hulpmiddel voor alle andere video-platforms. In tegenstelling tot veel andere vrije downloaders voor video portals de addon vergt weinig geheugen (968 KB), waardoor het surfen op het internet nadat de installatie is niet significant vertraagd. Met enkele muisklikken het programma is geïnstalleerd in enkele seconden. Download gewoon de addon van onze downloadsectie bevestigen de Chrome-browser en u downloaden van de clip kan de browser niet starten.

Flash Video Downloader Chrome Installatie

FVD ervan overtuigd dat met een eenvoudige bediening

De FVD voor Chrome geeft de downloadbare video’s na installatie in een nieuw browservenster. Eerder heeft de gebruiker de juiste FVD download icoon klik, dat is gevestigd in Chrome links van het pictogram Menu en de kleur verandert wanneer u surft op een webpagina waarop een downloadbare video is. Dan kunt u niet alleen video’s te downloaden, maar ook audio. onder andere portals Facebook, Vkontakte, Blip, Metacafe, Break en vele anderen worden ondersteund. Zelfs Flash games kunnen worden gedownload met de Downloader add-on voor Chrome. Deze worden vervolgens opgeslagen in het SWF-formaat.

Flash Video Downloader Chrome fabrikant

Praktische Downloader add-on met een grote tekortkoming Er zijn tal van situaties en scenario’s waar u profiteert van Flash Video Downloader Chrome. De gratis en slanke add Nimbus Web Inc. is geschikt voor gebruikers die willen hun eigen collectie van clips op te slaan op de harde schijf, alsmede voor makers die willen de video in zijn eigen fabrieken en gerecycled bevatten. Zelfs audio kunnen worden gedownload met de praktische en gratis tool. Blijft uiteindelijk slechts één groot nadeel blijft: de grootste video-platform, zodat YouTube, en waarop auteursrechtelijk beschermd materiaal wordt gepubliceerd andere platforms, zijn uitgesloten van de download. Deze beperking vermindert de voordelen. Maar toch: De meest gestelde en niet altijd gemakkelijk te beantwoorden als je nu zou willen om dit te gebruiken of die video is zo vrij snel beantwoord.

map