De kleine, maar leuke add-on voor de Chrome-browser brengt alle geblokkeerd door GEMA video's op YouTube terug. Hier, de YouTube-ontstopper Chrome is niet alleen zonder Proxy, maar brengt ook grote weergavekwaliteit.

YouTube Unblocker Chrome opent YouTube-video's

Het bekijken van muziekvideo's op YouTube is vaak alleen teleurstellend. Niet alleen heb je voortdurend tegenkomt geblokkeerde video's en wordt afgescheept met zwarte permanente schermen en een officiële verklaring. Veel van de video's zelfs niet worden weergegeven in zoekopdrachten op - en er zijn honderdduizenden. Wie is moe van deze blokken, kan nu doen met de Google Chrome add-on hulp. Wanneer een geblokkeerd Duitsland video verschijnt, het omzeilen van de extensie voor Chrome die landen te remmen en toegang gekregen tot deze video - en volkomen legaal.

YouTube Unblocker Chrome

Juridische Videoentsperrung Google Chrome Extension

Om dit te doen, stelt u de add-on proxy server uit het buitenland. Er zijn ook andere extensies voor de Google Chrome-browser die al zal leiden tot de ontsluiting van YouTube-video's. Maar in tegenstelling tot de laatste, de ontstopper brengt de gebruiker niet alleen om algemene over buitenlandse proxyserver. Zijn manier van werken is veel gedifferentieerder. Voor de YouTube Unblocker Chrome gebruikt altijd pas daarna terug naar de proxy-server als een vergrendelde video verschijnt. Zeg, het surfen ervaring van de gebruiker wordt anders aangetast in any way. In vergelijkbare instrumenten toename van latency of lagere beeldkwaliteit optreden op dit punt vaak. Dat is, zelfs hier zijn er bij constante geluid onderbrekingen en het stotteren geen echte muziek video genieten.

Installeer YouTube Unblocker Chrome

installeren video unlocker gemakkelijk in de Chrome-browser

Maar voordat je non-stop kan draaien al zijn favoriete muziek video's naar het hart, de YouTube-ontstopper Chrome moet eerst worden gedownload en geïnstalleerd. En zo gemakkelijk de slimme Unblocker komt tot de computer: Eerst wordt de add-on te downloaden via de download knop. Eventuele waarschuwingen kan veilig worden genegeerd omdat het een eenvoudige Chrome-extensie. Zodra de download is voltooid, moet u de browser zelf te installeren. Over het Chrome-menu in de rechterbovenhoek van de werkbalk op de gebruiker komt op tools om de extensies. Er dan gewoon het bestand dat op de bodem van de download balk verschijnt, betrokken raken. Nu alleen maar bevestigen door het toevoegen en add-on kan zijn werk te doen en te omzeilen de GEMA slot. Gratis add-on brengt muziekvideo's Is de installatie van slimme uitbreiding eenmaal voltooid, de ontstopper maakt heel comfortabel op de achtergrond zijn werk. De gebruiker moet voortaan geen zorgen te maken over iets, noch hij heeft ook andere nadelen. Het enige wat de Chrome web-gebruikers zullen merken: alle muziekvideo's zijn terug.