De YouTube-Centrum voor Chrome-gebruikers breidt de YouTube-ervaring te veel nuttige functies. In dit geval, het gereedschap, die nu de naam van de bind "YePpHa Centrum voor YouTube" hoort een als add-on voor de browser.

De YouTube-Centrum Chrome voor een nostalgische YouTube Feeling

Allereerst brengt het werktuig YouTube Center Chrome een bekende back YouTube-functie: The Videos Load namelijk nog verder als ze worden onderbroken. Dit resulteert ook in een slechte Internet verbinding met een zeer goede beeldkwaliteit. De nieuwe instellingen op de YouTube-pagina, dit is nu niet meer op die manier.

Meer functies van YouTube Centers for Chrome

Kortom, deze add-on biedt alles wat de gebruiker wil toch YouTube: It integreert een downloadknop voor de verschillende video's die kunnen worden opgeslagen op de harde schijf en vervolgens verwijdert de advertenties van de zijkant en in de video's zelf. Het kan ook spelen een geselecteerde clip in een lus of automatisch de kwaliteit van de video's aan te passen. Verder is er zoiets bestaat als een film optie, die het licht rond de video "ausknipst", Ook het YouTube Center Chrome meer dan 20 layoutopties klaar voor een meer individuele look van de pagina. In aanvulling op de gratis Google Chrome te downloaden, er is ook een andere browser accessoire voor download.

De tool nestelt zich als een nieuw menu in de YouTube-pagina

De YouTube-Centrum voor Chrome bindt na inbouw in de YouTube-pagina met de rechterbovenhoek, en kan worden geopend door te klikken op de tandwielen voor de instellingen.

YouTube Center Chrome

Van daaruit bepaalt de gebruiker alle opties. Dit is zeer eenvoudig en kan zelfs worden beheerd door minder computer liefhebbers. De gebruikersinterface is in eerste instantie in het Engels op de computer, maar het menu zelf, is er de optie om de taal (in het Duits) te wijzigen. Een geweldig hulpmiddel voor alle functies die men wenst te YouTube De YouTube-Centrum Chrome is een prachtige uitbreiding voor de YouTube-pagina die snel en eenvoudig te integreren in de browser en is buiten de werkelijke YouTube-site gemakkelijk te gebruiken. Het is in deze add-on om een ​​echte downloaden tip voor al diegenen die al veel toch op YouTube op de weg en ook voor degenen die graag naar muziek te luisteren. Voor de YouTube Center Chrome zorgt voor nog meer muziek en video genieten.