met Stefan Raab's TV Total tepel Board Download Gebruikers krijgen de meest populaire toepassing van de cult tv-show.

Stefan Raab's TV Total tepel Board Download met tien uitspraken

Meer dan 17 seizoenen draaide Stefan Raab nacht in ProSieben in een collage van de Duitse televisie. Het principe van het eerste programma was eenvoudig: de grappigste en meest absurde uitspraken, verklaringen en situaties van de dag waren voor de vreugde van het publiek.

Een van de belangrijkste instrument was de zogenaamde tepel Board. Het is een werkbalk met knoppen. Achter elke knop een korte periode of zin verborgen. Deze real-life statements waren geschikt als reactie op elke gelegenheid.

In TV Total tepel Board downloaden tien van de meest legendarische uitspraken zijn opgenomen. Inclusief de altijd bijpassende Rich tafel! en niet zo volwassen Lick me in de kont!. Trouw aan de stijl van Stefan Raab gebruikers kunnen commentaar geven op wat er gebeurt met de grappige voice flarden.

Stefan Raab's TV Total tepel Board Download

Eisen voor Stefan Raab's TV Total tepel Board

De tepel Board applicatie wordt geleverd als een SWF-bestand in de map ZIP. Het bestand vereist geen installatie en is geschikt voor alle besturingssystemen. Daarnaast zijn er geen administrator rechten nodig zijn voor dat.

De enige vereiste om de stem clips te spelen is de Adobe Flash Player. De speler is verantwoordelijk voor de presentatie van vele geanimeerde websites en nestelt zich in de browser.

Deze eigenschap het starten van de platen is alleen mogelijk via een omweg. Stefan Raab's TV Total tepel Board Download voltooid, moet eerst worden uitgepakt, het ZIP-bestand. Binnen is een Flash-bestand, die echter niet gestart kan worden op de dubbele.

Aan de woorden zijn Windows-gebruikers, door te klikken op het bestand met de rechter muisknop en kies voor de optie Open met een browser. De directe keuze van de Flash player is niet mogelijk. Als alternatief kan de TV Total bord ook starten door te worden geduwd in een open browservenster.

Stefan Raab's TV Total tepel Board Download Browser

Nipple bord met geluid zonder online tv-fragmenten

In de TV Total tonen de uitspraken van de tepel boards werden altijd met de originele video gepresenteerd. In de Flash-toepassing downloaden van de korte tv-fragmenten worden niet meegeleverd.

Gebruikers kunnen een foto van het originele paneel met verschillende labels te zien. Bij het indrukken van de betreffende knop een knop wordt optisch gesimuleerd en je zal alleen de audio-opname te horen. Als u wilt bekijken de bijbehorende video zal vinden in de uitgebreide Internet TV aanbod.