Samsung Galaxy Tab E handleiding

de Samsung Galaxy Tab E Handleiding Downloaden geleverde eigenaar van de populaire Samsung tabletten met gedetailleerde instructies en tal van tips en trucs. De Samsung Galaxy Tab E Manual scores met veel illustraties, een verfijnde structuur en actieve hulp bij technische problemen.

Samsung Galaxy Tab E Handleiding Downloaden: PDF-handleiding tot ongeveer 90 pagina's

De Samsung Galaxy Tab E Gebruiker informeert de tablet eigenaren in de officiële PDF handleiding met alle wetenswaardigheden over de Galaxy Tabs met de namen apparaat SM-T560 (WiFi) en SM-T561 (3G). De Android-tablet van de Zuid-Koreaanse Samsung Group is een betaalbare entry-level toestel met een fatsoenlijke prijs-prestatie verhouding, maar die een beetje van de macht in vergelijking met de top modellen zoals de Samsung Galaxy Tab S2 ontbreekt.

Samsung Galaxy Tab E Handleiding DownloadenSamsung Galaxy Tab E handleiding te downloaden als PDF-bestand met meer dan 80 pagina's

De Samsung Galaxy Tab E een 9,6-inch display en wordt aangedreven door een quad-core processor met 1,5 GB geheugen. Enigszins schamele daling van de 8 gigabyte aan geheugen, maar een micro SD-kaart moet de gebruiker te vragen om 128 GB extra opslagruimte voor muziek, video's en e-boeken klaar.

Start gedeelte vindt u informatie over de levering en opbouw van de apparatuur,

De Samsung Galaxy Tab E handleiding begint met de eerste stappen. In dit start hoofdstuk gaat over de onderwerpen die, ontwerp apparaat, opladen, gebruik geheugenkaart In- en uitschakelen, slot scherm en ontgrendelen. De volgende zijn de Kerngegevens: Met behulp van de touch screen, Indeling beginscherm, meldingen paneel en Quick Control Frame, open sollicitaties, installeren of verwijderen toepassingen, tekst invoeren, Screenshot, Mijn documenten en energiebesparende functie.

Samsung Galaxy Tab E Handleiding Downloaden Constructie apparaatDe basisstructuur van de tablet en de werking

Personaliseren Tablets

Het hoofdstuk nummer 3 in de Samsung Galaxy Tab E handleiding downloaden informeert de gebruiker over het onderwerp van de netwerkverbinding en Wi-Fi, gevolgd door functies voor beweging en gebruiksgemak als multi-window. Het gaat verder met de personalisatie van de tabletten: Start scherm en lijst met applicaties te beheren, wallpapers en ringtones instellen, wijzigen scherm vergrendeling methode meerdere gebruikers voor het opzetten van accounts. De volgende drie hoofdstukken zijn gewijd aan de Apps contacten, camera en galerie.

Samsung Galaxy Tab E Handleiding Downloaden AppsAlle functies, instellingen en apps worden in detail toegelicht.

Gedetailleerde beschrijving van alle vooraf geïnstalleerde apps

De Samsung Galaxy Tab E handleiding beschrijft in het volgende hoofdstuk Handige apps en functies zoals S Planner, e-mail, video, klok, rekenmachine, memo, Hancom, Office Viewer en Google Apps. Daarna is het allemaal over hoe de gebruiker verbinding met andere apparaten kunnen vaststellen: Bluetooth, Wi-Fi Direct en mobiel printen. Het volgende hoofdstuk is getiteld met het apparaat en file manager, alvorens verder te gaan met de instellingen. Zie bijlage aan het eind van de Samsung Galaxy Tab E Manual van de gebruikers zelfs advies en hulp bij problemen en tips is om de batterij te verwijderen.

map