WhatsApp Plus Materiaal

de WhatsApp Plus Materiaal App combineert de geavanceerde functies van Messenger WhatsApp Plus met een modern ontwerp van het materiaal.

WhatsApp Plus Material app - chatten met een nieuwe look

De WhatsApp Messenger geniet ook na de overname door Facebook populariteit. Toch hebben veel gebruikers de beperkte functionaliteit of saai stijl verstoord. Klonen Plus en MD woonden deze variëteit.

In de Plus-versie had gebruikers veel extra smileys individuele thema's en geavanceerde instellingen op het gebied van gegevensbescherming gebied om uit te kiezen. De makers van de MD-variant, maar in een nieuwe afbeelding die stilistisch benaderd om het ontwerp van het materiaal. Echter, de houder van de rechten was juridische stappen te ondernemen tegen de ontwikkelaars van beide exemplaren en verbood de populaire extensies.

De WhatsApp + MD-software biedt een nieuwe aangepaste versie van de Boodschappers en combineert vele functies van beide klonen.

WhatsApp Plus Materiaal App

Functies in WhatsApp Plus Materiaal

Vlak naast de installatie van WhatsApp Plus APK materiaal, de nieuwe look is opvallend. Het kleurenschema en de algehele feel worden aangepast aan de nieuwe look van Android.

De profielfoto's van contactpersonen in een stijlvolle ronde formaat en geven de originele look oud. Om de ronde plusteken wordt geselecteerd navigeren, verschijnen waarna bijbehorende iconen voor thema's, een nieuwe uitzending, een nieuwe groep of een nieuwe praatje.

Ook de werkelijke gesprek krijgt een nieuwe stijl. In aanvulling op de modern vormgegeven tekstballonnen de avatar van de luidspreker altijd verschijnt. Deze functie is vooral handig gewoon in het levendige groep chats, zoals nu om de voorspelde individu kan worden toegewezen op het eerste gezicht mensen.

WhatsApp Plus Materiaal App Chat

De kleuren van de bellen en de achtergrond kan worden aangepast naar wens dankzij WhatsApp Plus basis. Voor een verscheidenheid van lettertypes, kleuren en achtergronden zeer individuele thema's worden gemaakt.

Gebruikers hoeven niet te geven ook de grotere keuze aan WhatsApp Plus smileys in deze Messenger: of Google Hangouts emoji, of memes, kunnen ze allemaal te vinden in de MD Plus variant weer.

Messenger in een juridisch grijs gebied

Wanneer WhatsApp Plus Material app is een onofficiële versie van de populaire Messenger. Gebruikers van de twee verlengingen Plus en MD werden berispt door de fabrikant rekening uitsluitingen in 24 uur. Hoewel de code wordt gezegd te zijn verlengd als WhatsApp Plus materiaal, zodat het niet als een derde partij wordt herkend, maar er is geen garantie voor het.

Degenen die liever aan de veilige kant, vond een breed scala aan software van gerenommeerde fabrikanten in de downloadsectie voor Messenger en VoIP programma's.

map
Adblock
detector