Browser in de doos (Bitbox) 2023

Browser in de doos (Bitbox)

Browser in de doos was voorheen bekend als de bit doos en brengt een vituelles systeem met inbegrip van de browser op de pc. Met VirtualBox en een pre-geconfigureerde Linux variant, met inbegrip van Firefox of Chrome freeware, waardoor een zorgeloos surfen op het web, en veilig downloads.

Bitbox Downloaden als veilige virtuele surfen omgeving

Installeren en shoot – dat is de browser in de doos. Terwijl het downloaden en installeren een tijdje duren voor de safe-surfing oplossing scoort met een goed doordacht concept. Het Linux-systeem dat wordt gebruikt om te surfen is volledig losgekoppeld van de feitelijke gastheer en controleert gedownloade bestanden via hun tempo voordat ze beschikbaar worden gesteld op de host-pc.

Bitbox downloaden

Bitbox werd ontwikkeld in opdracht van het Federaal Bureau voor Veiligheid in de Informatietechnologie (BSI). De volledig beschermde webbrowser blokkeert aanvallen vanuit het internet betrouwbaar. Deze hebben alleen invloed op de virtuele machine en niet de werkelijke Windows-systeem. De virtuele machine wordt uitgevoerd in Windows, of onder een afzonderlijke gebruikersaccount. Browser in the Box zet eigenlijk alleen samen puzzelstukjes, die ook los verkrijgbaar zijn. Hiervoor is de Safe Browser neemt gebruikers een hoop configuratie werk en is eenvoudig te gebruiken.

  Stealthy for Chrome
map