Marauders Map voor Chrome

de Marauders Map Chrome Uitbreiding toont locaties van vrienden op een kaart. De add-on zal lezen van de geografische gegevens van Facebook-berichten en kan dus traceren van de verblijfplaats van elke communicatie partner.

Vrienden in de Marauders Map Chrome add-on

De naam komt van de Marauders Map boek van Harry Potter-serie en de Duitse lezers die bekend staat als de Sluipwegwijzer. In het boek, dit zijn een magische plattegrond van de school kasteel waarop de locaties van alle bewoners waren onzichtbaar.

De keuze van de naam van de Chrome-extensie is meer dan geschikt is omdat dit principe wordt overgebracht naar de plaats van echte of digitaal, wereld. Gebruikers hebben de browser add-on is geïnstalleerd, kunnen ze de verblijfplaats en beweging profielen van hun vrienden te zien.

Digital gebruiken Marauders Map op Facebook

Met wie nieuwsgierigheid is sterker dan respect voor de privacy, de Marauders Map Chrome add-on kan de browser met een paar stappen in Google te installeren.

Daarna moet enkel de nieuwspagina van Facebook worden geopend in de gemaximaliseerd browservenster. Dan is een kaart met de laatste transmissie sites zal verschijnen in de linkerbenedenhoek van het scherm. Pagina profielfoto locatiegegevens voor alle berichten die worden weergegeven en met elkaar verbonden in de juiste tijdsvolgorde. Zo ontstaan ​​tijdens intensieve uitwisseling van berichten in plaats van precieze bewegingen profielen waarop de site kan worden gelezen op de dichtstbijzijnde uur.

Marauders Map Chrome

Is, met woorden J. K. Rowling, "Mischief beheerd", de kaart kan worden gevouwen zodat deze alleen wordt weergegeven als een kleine tab aan de onderkant van het browservenster.

Hoe werkt de digitale track in het sociale netwerk?

Veel gebruikers gebruiken Facebook Messenger in contact te blijven met andere mensen. Is de GPS in de smartphone of tablet is ingeschakeld, kunnen de gegevens over de verblijfplaats van het bericht te sluiten. Wat klinkt als een praktische optie om ontmoetingsplaatsen te regelen, is eigenlijk de standaardinstelling van de Boodschappers. Wie kent niet deze functie uitschakelen en de GPS, stuurt automatisch de precieze locatie met elk bericht. Tik op de mobiele versie van de gebruikers om een ​​boodschap, kunnen ze de exacte locatie van de beller te zien op het moment dat het bericht op de kaart wordt gezonden.

Marauders Map Chrome Facebook

Nu is de ontwikkelaar heeft geschreven Aran Khanna met de Marauders Map Chrome-extensie code die op de nieuwspagina van Facebook leest, de locatie gegevens van alle ontvangen berichten. Zodat gebruikers kunnen de laatste verblijfplaats van hun gesprekspartners in één oogopslag vast te leggen. Maar men hoeft niet zo te dwingen vrienden op Facebook, een eenvoudige uitwisseling van berichten is al voldoende. Enkel grote groepen die zijn gemaakt om organisatorische redenen, bewijzen schat aan informatie.

map