de Telekom klant App biedt mobiele en vaste klanten van Deutsche Telekom een ​​gedetailleerd overzicht van de individuele overeenkomst gegevens, of ze nu prepaid of een lange-termijn mobiele telefoon contract. Alle details over de extra service en de kosten van telefonie en SMS kan net zo snel en eenvoudig als het aanroepen van de rekeningen in de afgelopen maanden.

Telekom klant app laat alle kosten

De gratis app klant van Telekom Duitsland biedt betrouwbare informatie over het verbruik van inclusieve minuten en de mobiele kosten. Dus Telekom klanten altijd een goed overzicht van alle kosten. De factuur bedragen in de afgelopen 18 maanden voor vaste en mobiele netwerken beschikbaar zijn. Telekom Customer Center app is beschikbaar in zowel een versie voor Android en iOS te downloaden.

Telekom klant AppTelekom Customer App: Alle bilaterale verdragen en de kosten in het achterhoofd. Bron: Telekom Duitsland

Directe verbinding met het Telecom Klant

Maakt niet uit wat telecom-tarief dat u gebruikt, of Relax, Max, Max Flat, Combi Flat, Compleet, Call, Call & Surf Mobil, compleet Mobil of magenta mobile - de gebruiker met Telekom klant app altijd exploitatiekosten heel duidelijk in het oog. Prepaid klanten zijn ook in staat om te genieten van de app en zakelijke klanten in de tarieven Zakelijk Call, Call&Surf Mobil en Complete Mobil. Direct vanuit de app aan te sluiten op de telecom klantenservice is mogelijk.

activeren Oproepdoorschakeling voor het vaste net en uit te schakelen

Met Telekom Customer App zien klanten van Deutsche Telekom, hoeveel datavolume ze nog steeds beschikbaar zijn en hoeveel inclusieve minuten en inclusief SMS van de mobiele tarief blijven. Ze kosten bewaken en beheersen hun maandelijkse uitgaven redelijk comfortabel. Daarnaast houdt de gebruiker de app al uw eigen Telekom mobiele en vaste contracten perfect uitzicht. Praktisch is de mogelijkheid om de app Oproepdoorschakeling voor het vaste net en direct af te activeren. De status van alle Aufräge kunnen worden gevolgd in de app en ondervraagd. De klant app presenteert ook de belangrijkste gegevens van de eigen opdracht, zoals tarief geboekt opties en persoonlijke gegevens.

Telekom klant rekeningen AppAccounts voor de afgelopen 18 maanden voor vaste en mobiele netwerken. Bron: Telekom Duitsland

Telekom Customer app met SpeedOn boeking

Met de SpeedOn boeking kan worden besteed om het volume gegevens te vergroten en daarmee surfen sneller weer rechtstreeks via de Telekom klant App. Sommige exclusieve promoties zoals vouchers, wedstrijden en evenementen belooft Telekom gebruikers van de app. Voorwaarde is een bestaand Telekom login. Vaste klanten kunnen uw bestaande toegang naar vaste klant te gebruiken.

De gegevens zijn echter een vertraging en het afdrukken van de actuele stand. De update wordt uitgevoerd volgens Telekom ongeveer elke twee uur. Afwijkingen tot 24 uur zijn mogelijk. Wie op zoek is naar meer toepassingen aan de telecommunicatie, vindt u in onze uitgebreide te downloaden catalogus.

Telekom Customer App SpeedOn reserveringDatavolume te verhogen met SpeedOn boeking. Bron: Telekom Duitsland