Adobe Flash Player oude versie

Adobe Flash Player oude versie

Adobe Flash Player oude versie van de naam van het programma spreekt grotendeels voor zich. Onder deze werknaam van de fabrikant Adobe gearchiveerde oudere versies van de speler software voor video en multimedia web content.

Adobe Flash Player oude versie Downloaden voor verouderde versies van Windows

In hoofdzaak is gericht op de Adobe Adobe Flash Player oude versie Downloaden voor gebruikers die nog steeds bediend computer met Windows-versies van nieuwste Adobe Flash Player Player worden niet meer ondersteund. In onze software catalogus is natuurlijk de nieuwste Adobe Flash Player en andere Homepage-Tools is beschikbaar voor download. In detail, de oude Flash Player geschikt voor de volgende Windows-edities:

  • Windows 95
  • Windows 98
  • Windows Me
  • Windows 2000
  • Windows NT
  • Windows Server 2003

Flash voor oude Windows-versies

Hoewel het in ieder geval niet aan te raden om te vertrouwen op het internet met een dergelijke verouderde versies van Windows, maar is naar verluidt geleden door herhaaldelijk opnieuw. Wie vervolgens op de Beeldscherm Flash-gebaseerde websites niet willen missen, dat is gewoon de manier waarop de Adobe Flash Player oude versie te installeren.

flash player downloaden Windows-versies voor oude

File archief bevat ook Flash Beta

De Adobe-bestand archief gaat terug tot de Flash Player 2, die dateert uit 1997 en al lid van de PC geschiedenis principe. De selectie van de Flash Player, overigens, eindigt met de versie 14, zodat de huidige Flash Beta. Hier, de frames gericht naar versie nummer 10 voor gebruikers van de oude Windows-edities, de meer recente archieven onder andere bug fixes hedendaagse Flash Player.

Oud-speler kan toeslaan in de moderne animatie

let op in verband met de Adobe Flash Player oude versie downloads dat deze in de natuur verouderd zijn. Dit heeft als nadeel dat soms moderne Flash-animaties volledig kan worden weergegeven of misschien helemaal niet. Hier helpt bij twijfel, gewoon proberen dat oude Flash Player brengen om de beste resultaten te steken. Betere resultaten dan geheel zwarte schermen of niet-toegankelijke sites, maar moet altijd het bereiken van de antieke speler.

Nog steeds updates repareren kwetsbaarheden

Echter, is "set ontwikkeling" niet dat Adobe niet langer zorgt voor haar verouderde Flash Player. Duiken tot op heden onbekende kwetsbaarheden op, zoals helaas het geval is in een vrij regelmatige basis, ze worden ook opgelost in het gearchiveerde oudere versie regel en de bijbehorende Flash Player updates verstrekt. Of deze updates automatisch worden geïnstalleerd als de huidige Flash-versies, wordt bevestigd door Adobe, maar wie wil dat hier veilig te spelen, moet de speciale Flash nieuwsbrief van Adobe of Rundmail de civiel-CERT Abonneer wijzend naar Beveiliging problemen verholpen , Download archief bevat ook de speler voor Android Nuttig voor smartphone en tablet-gebruikers: Onder de Adobe Flash Player oude versie downloads zijn ook de verschillende versies van de Adobe Flash Player voor Android gearchiveerd. sta hier Flash Player APK Downloads de versies 10 en 11 klaar, zowel voor Android 2.x en 3.x Android en Android 4.0. Voor meer recente edities van het mobiele besturingssysteem gemaakt door Google overeenkomstige Adobe Flash Player zijn beschikbaar voor Android in onze software catalogus.

map